6

Ovo su najbolji od najboljih teen filmova izašli svake od godina od 2010. do danas. Imali su najviše obožavatelja i oko njih se podigla najveća prašina. Oko nekih je bilo i zasluženo jer su stvarno odlični, drugi su malo manje dobri, ali i dalje imaju ono nešto zbog čega smo ih svi morali ići pogledati.


Možda se nećeš u potpunosti složiti s ovim odabirima, ali svatko ima svoje favorite kada su u pitanju filmovi, ovi su jednostavno favoriti najvećem broju ljudi i zbog toga su postali toliko uspješni. Svake od godina izašao je barem jedna film o kojem se nije prestajalo pričati, ali ne u negativnom smislu, jer bilo je i toga – onih o kojima se pričalo da su prejako razočarali. Koji su to najnoviji hit teen filmove koje jednostavno moraš imati na listi odgledanih filmova? Ovih 12 su se izdvojili!

2011. - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2


Foto: Imdb / Screenshot

Zadnji nastavak Harry Potter sage očekivano je bio popularan, svi su htjeli znati kako će završiti priča. Barem oni koji nisu do tada bili pročitali knjige. Prvi i posljednji nastavak Harryja Pottera briljirali su po gledanosti.

teen filmovinovi filmovilista

36.499
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!