0

Baš onda kada nam treba neki film, ostanemo toliko jako bez ideje da satima kopamo po internetu, vrijeme prolazi i dok pronađemo napokon nešto što nam se sviđa, više nema smisla početi gledati jer smo potrošili previše vremena na traženje.


Ako želiš biti u toku s filmovima, onda ove trebaš pogledati jer oni su trenutno najveći hit. Svi ih gledaju, iako su neki i stariji, nisu baš sada izašli, ali treba nadoknaditi propušteno. Na listi se nalazi filmovi različitih žanrova, što je idealno, jer koliko god netko bio izbirljiv, među ovih 10 može pronaći nešto za sebe. Ideje za filmove su tu, samo ti još trebaju kokice, dekica i netko s kim ćeš ih gledati – prijateljica, dečko ili mačka, sasvim svejedno. Evo kojih su to 10 filmova trenutno na Netflixu najgledaniji u Hrvatskoj.

9.Army of the Dead


Foto: Imdb / Screenshot

Zombiji su uspjeli također doći na ovu listu, a iako je film izašao ove godine, tu je već neko vrijeme. Je li zabavan? Je. Hoće li biti nešto najbolje što ćeš pogledati? Vjerojatno ne, osim ako stvarno voliš filmove sa zombijima. Radi se o grupi lopova koji se probiju u zatvoreni dio grada u kojem su zombiji kako bi opljačkali hotel. I samo ćemo te upozoriti da film traje dva i pol sata.

filmovinajgledanijihrvatskanetflixnajpopularniji filmovi

36.499
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!