0

Prvi nastavak filma Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar izašao je 2005. godine  i tada smo svi bili ludi za Lucy, Edmundom, Peterom i Susan.

Potpuno je osvojio publiku baš kao što je to sada napravio Frozen, a sada uopće ne možemo vjerovati da je već prošlo deset godina od kada smo znali cijelu radnju na pamet. U deset godina puno se toga promijenilo, a ovako izgledaju likovi koji su svojedobno osvojili naš svijet.

William Mosely - on je bio najstariji brat Peter i mnoge su cure ludovale za njim. Danas se i dalje bavi glumom, ali nije ostvario neku veću ulogu.

 


Skandar Keynes – glumio je mlađeg brata Edmunda. Nakon Narnija, snimio je još jedan film, a onda je upisao  Sveučilište Cambridg, na Odsjek za orijentalne studije i zamrznuo glumačku karijeru.Georgie Henley – igrala je Lucy Pevensie koja je kad se film počeo snimati imala samo sedam godina. Ona je za razliku od ostatka ekipe ostala u Hollywoodu i nastavila graditi karijeru.

 

Anna Popplewell
– glumila je stariju sestru Susan. Baš kao i Georgie, ostala je u Hollywoodu i glumila je u poznatim filmovima i serijama kao što je serija 'Reign'.

 

James McAvoy – on je bio omiljeni Mr. Tumnus, a danas je slavni glumac koji je ostvario brojne važne uloge među kojima je i ona u filmu X-Men.
Tilda Swinton
– ona je glumila ledenu kraljicu Jadisu. Nakon Narnija i ona je ostala u tvornici snova Hollwoodu i ostvarila brojne uspješne uloge.Foto: Instagram/Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Kokice u ruke: Filmovi koje moraš pogledati do kraja ljeta

8 realnih teen filmova koje morate pogledati prije završetka srednje

8 najpopularnijih tinejdžerskih filmovaKronike iz Narnijefilm

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.005
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!