0

Najbolji su dokaz da uopće nije potrebno puno kako bismo promijenili svoj izgled u potpunosti. Ako su to mogli izvesti ovi likovi, možeš i ti. Samo će ti možda trebati dulje od par minuta koliko je njima trebalo.


Da bi promijenili svoj izgled moramo se ipak malo više potruditi od likova u filmovima, ali kada pogledaš njihove fotke prije i poslije, vidjet ćeš da ta promjenama zapravo uopće nije neizvediva. Kosa i odjeća su dvije glavne stvari uz koje možeš totalno promijeniti cijelu sebe. Treba ti samo dobra ideja i motivacija. A ako ti treba i inspiracija, donosimo ti najbolje filmske promjene izgleda koje smo vidjeli. Ova ti lista može usput dati i dobru ideju koji film pogledati za vikend. Izdvojili smo 8 najboljih filmskih makeovera, pogledaj ih sve u nastavku.

Princezini dnevnici


Foto: Imdb / Screenshot

Od obične djevojke do princeze u par minuta! I to je moguće. Ti možda nemaš stilista Paola kao Mia Thermopolis u filmu, ali sigurno i tvoja frizerka može napraviti nešto potpuno novo od tvoje kose što će transformirati cijeli tvoj izgled. Ovo je definitivno jedna od najboljih filmskih transformacija izgleda.

filmlikovimakeoverpromjena izgleda

36.498
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!