0

Malo uništi cijeli doživljaj filma ako već u prvoj polovici točno znaš kako će završiti. Kada se skoro svaki put tvoje predviđanje potvrdi istinitim, poželiš nekada pogledati i neki film koji će te iznenaditi i ubaciti neki totalno neočekivani twist. Svi su ovi baš takvi.


Iako nam nekada ne smeta što je od početka očito kako će film završiti, nekada bi bilo super pogledati i neki čiji će nas kraj iznenaditi jer ga nikako nismo mogli predvidjeti. Svi su ovi filmovi upravo takvi. Imaju kraj koji će te ostaviti bez teksta, zato što je toliko genijalan i neočekivan. Predvidjet ga možeš jedino ako si već čula ranije za te filmove pa znaš otprilike kako završavaju. Idealni su za sve one koji uvijek na kraju filma kažu nešto poput 'ah, znao/la sam da će tako završiti!'. E pa s ovih 10 sigurno neće znati. 

Get Out


Foto: Imdb / Screenshot

Film kreće kao romantična komedija, cura vodi dečka na službeno upoznavanje s roditeljima. Idu kod nje doma i sve se čini normalno. Njena obitelj živi u kući na selu odvojenoj od civilizacije, a kada sazna zašto žive daleko od ostalih, bit će prekasno.

filmovitwistneočekivani krajlista filmova

36.498
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!