0

Neki ljudi kao da su uvijek isti, dok se drugi promijene toliko da ih se jedva može prepoznati – i to u par godina. Kakva je situacija s glumcima iz Harryja Pottera? Koliko su se promijenili od snimanja prvih nekoliko nastavka serijala do danas pogledaj u nastavku.


'Harry Potter i Kamen mudraca' ili 'Harry Potter i Odaja tajni' prvi su filmovi o ovom malom čarobnjaku koji su izašli i to je bilo dovoljno da se mladi (ali i stari) navuku na priču o malom čarobnjaku. Do 'Harry Potter i zatočenik Azkabana' ludnica je bila u punom tijeku. Gledali su se filmovi i čitale knjige, a glumci koji su dobili uloge u serijalu postali su zvijezde. Tada su bili samo mladi tinejdžeri koji nisu mogli ni sanjati u kojem će im smjeru otići život. Danas su to sve odrasli ljudi, a kako izgledaju danas naspram prije 20-ak godina kada je prvih nekoliko nastavaka Harryja Pottera izašlo? U nastavku su transformacije glavnih glumaca, ali i nekih sporednih koje sada jedva da bismo prepoznali.

Harry Potter (Daniel Radcliffe)


Foto: Imdb / Screenshot

Nema smisla krenuti s nikim drugim nego s Harryjem Potterom. Kada je krenulo snimanje serijala, Daniel Radcliffe, glumac koji je utjelovio malog čarobnjaka imao je svega 11 godina, a dok se završilo snimanje i posljednjeg nastavka imao je 21 godinu. Od početka do danas se itekako promijenio, a glumom se još uvijek aktivno bavi.

harry potterfilmserijaglumciprije vs. sadapromjenafoto

36.199
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!