0

Mjesec dana do Božića je krajnje vrijeme da se počnu gledati božićni filmovi. Netflix cijelo vrijeme dodaje nove, ali ima i nekih klasika koje moraš pogledati ako već nisi ili još jednom utvrditi gradivo ako si ih već odgledala.

Znaš da se približava Božić kada se na TV programima počne emitirati 'Sam u kući'. Iako je još ipak malo prerano da krene ovaj filmski maraton, ti možeš krenuti s Netflix božićnim maratonom. Na ovaj su streaming servisu već počeli stizati novi božićni filmovi koje tek treba pogledati, a imaju u ponudi i klasike koji su svaki put jednako dobri i koliko god da ih puta pogledaš, neće dosaditi. Izdvojili smo 15 slatkih božićnih filmova koje možeš pronaći i početi gledati već sada, taman ćeš ih stići sve odgledati do Božića!

Foto: Imdb

M.T.

2. The Knight Before Christmas

Ovo je jedan friških dodataka Netflixovoj skupini božićnih filmova, a ako voliš romantične komedije i Božić, ovaj je film pun pogodak. Srednjovjekovni se vitez magično transportira u sadašnjost, 2019. godinu, gdje se zaljubi u srednjoškolsku učiteljicu koja je digla ruke od ljubavi.

božićfilmovibožićni filmovinetflixlistatop 15

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.006
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!