0

Ovo nije još jedan članka o romantičnim filmovima i situacijama koje ti se u stvarnom životu nikada neće dogoditi. Ovo su neke sasvim druge situacije, o kojima vjerojatno nikada niste previše ni razmišljali.

Filmovi su nekada prozor u krajeve svijeta, gradove i situacije u kojima se nikada nećemo naći. Osim što će nas zabaviti, pokazat će nam tu neku drugu realnost koja nam je totalno nepoznata. Tako često ljude koji žive u Africi zamišljamo da imaju male jednostavne kućice u blatu, okruženi pustinjama, lavovima, a američke tinejdžere doživljavamo kao ljude koji non stop tulumare. Ni ne razmišljamo koliko realno filmovi prikazuju situacije i lokacije. Sada vam stiže hladan tuš. U ove su nas stvari filmovi uvjerili, a realnost je skroz drugačije. Donosimo ti popis od 10 najapsurdnijih stvari koje filmovi prikazuju skroz krivo.

Foto: Imdb/ Reddit/ YouTube printscreen/ Shutterstock.com -Serenethos/ Shutterstock.com -David Herraez Calzada/ Pexels

M.T.

2.Stanovi u New Yorku ne izgledaju toliko dobro koliko se prikazuju

Dok gledaš seriju 'Prijatelji' već zamišljaš kako se s ekipom seliš u New York i kako imate život kao likovi iz ove serije. Činjenica je da ljudi koji se bave standardnim poslovima i imaju okej plaću, ne mogu si priuštiti veliki dvosobni stan u kul dijelu grada. Stanovi u kakvima oni žive su sličniji ovome na drugoj slici.

filmovisituacijepogrešnorealnostlaži

36.499
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!