0

Ovo nije još jedan članka o romantičnim filmovima i situacijama koje ti se u stvarnom životu nikada neće dogoditi. Ovo su neke sasvim druge situacije, o kojima vjerojatno nikada niste previše ni razmišljali.

Filmovi su nekada prozor u krajeve svijeta, gradove i situacije u kojima se nikada nećemo naći. Osim što će nas zabaviti, pokazat će nam tu neku drugu realnost koja nam je totalno nepoznata. Tako često ljude koji žive u Africi zamišljamo da imaju male jednostavne kućice u blatu, okruženi pustinjama, lavovima, a američke tinejdžere doživljavamo kao ljude koji non stop tulumare. Ni ne razmišljamo koliko realno filmovi prikazuju situacije i lokacije. Sada vam stiže hladan tuš. U ove su nas stvari filmovi uvjerili, a realnost je skroz drugačije. Donosimo ti popis od 10 najapsurdnijih stvari koje filmovi prikazuju skroz krivo.

Foto: Imdb/ Reddit/ YouTube printscreen/ Shutterstock.com -Serenethos/ Shutterstock.com -David Herraez Calzada/ Pexels

M.T.

1.Zrak u Meksiku nije žut!

Jeste primijetili da u hrpi filmova kada se prikazuju neke scene iz Meksika, odjednom sve dobije žuti filter, da bi se naglasila vrućina koja tamo vlada. Nažalost, ljudi su počeli vjerovati da tako Meksiko stvarno i izgleda. Nažalost, ne, ako se ikada nađeš u Meksiku, nemoj se čuditi što sve neće imati žuti filter, jer nevjerojatno, ali zrak tamo nije žut!

filmovisituacijepogrešnorealnostlaži

36.499
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!