0

Gigi Hadid i Zayn Malik ponovno su prekinuli, prema Us Weeklyu. 'S njima je gotovo', rekao je izvor blizak paru i dodao: 'Oni bi se mogli ponovno vratiti jedan drugome, ali zasad je gotovo s njima'.

Drugi izvor dodaje kako je Gigi ta koja se neumorno trudila kako bi njihova veza opstala. Međutim, bivši član One Directiona ima velik broj vlastitih problema koje mu ona nije u mogućnosti bila riješiti. Malik je još prije otvoreno pričao o svojoj borbi s anksioznosti. 'Ona bi se odsjekla od svih svojih prijatelja svaki put kad bi oni bili zajedno. Svo svoje vrijeme i energiju je ulagala u njega, ali to je ipak na kraju bilo previše za nju', dodaje drugi izvor.

via GIPHY


Hadid i Malik hodali su čak dvije godine prije nego što su prvi put prekinuli u ožujku 2018. godine. Objavili su prekid u dugačkim porukama putem društvenih mreža u to vrijeme, ali prošlo je manje od osam tjedana i par se ponovno ujedinio, a fanovi su ih vidjeli zajedno u New Yorku. Međutim, fanovi su postali sumnjičavi jer za Božić i Novu Godinu par nije objavio niti jednu zajedničku fotografiju, a Gigi je viđena na novogodišnjem partyju od Taylor Swift s prijateljima, bez Zayna.
Još 14. prosinca je Gigi objavila poruku na društvenim mrežama koja glasi: 'Ne dugujem ti sebe. Ne dugujem ti niti jednu informaciju o sebi osim one koju odlučim da možeš znati'.

via GIPHY


Gigi i Zayn još nisu potvrdili vijest o prekidu.

Foto: Giphy/Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:
Gigi, Demi i drugi poznati celebovi - znaš li tko je sve od tvojih omiljenih zvijezda promijenio ime?

Pa što se to događa?! I Gigi i Zayn potvrdili kraj ljubavi u emotivnim objavama

11 tipova cura u vezama – prepoznaj sebe ili nju i suoči se s brutalnom istinom

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.991
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!