0

Sigurno već znate za Paige Niemann, TikTokericu koja snima videozapise od 2017. godine, a izgleda baš poput Ariane Grande i zahvaljujući tome je postala viralna.

Apsolutno svi su prvi viralni video Paige pogledali barem dva puta kako bi pokušali otkriti je li se Ari konačno pridružila TikToku. Priča o Arianinoj dvojnici se toliko proširila da je došla i do same Ariane. Naime, ona je Paige na kraju poslala najslađu poruku ikad, a više o tome možete pročitati u članku [OMG] Ariana je poslala najslađu poruku svojoj TikTok dvojnici! Otkrij što joj je napisala....Sličnost između njih dvije je golema i baš zato smo se zapitali biste li ih vi mogli raspoznati. Našli smo jedan Arianin selfie koji je jednom prilikom objavila u svom Snapchat Storyju, uz njega smo namjestili jedan selfie od Paige, s njezinog Instagram profila, i postavili vam pitanje: 'Vidiš li ti razliku između Ariane Grande i njezine dvojnice Paige? Što misliš koja je od ovih prava Ari? Daj joj glas u anonimnoj anketi!'.469 glasova kasnije, imali smo pobjednicu!
Sa 73 posto glasova pobijedila je Paige. Da, istina je - i vas je uspjela prevariti. Samo 27 posto ljudi uspjelo je prepoznati pravu Arianu Grande i dalo joj svoj glas. Nevjerojatno, ali istinito.Ovo vas zaista može natjerati na razmišljanje. Jedna narodna mudrost kaže da svi imaju svog dvojnika negdje na svijetu. On je savršeni duplikat vas, s očima vaše mame, očevim nosom i tim dosadnim madežom za kojeg oduvijek želite da nestane. Ali, ima li istine u tome? Ipak živimo na planeti od preko sedam milijardi ljudi! Odgovor je očito složeniji nego što možda itko misli.

Jeste li vi ikad vidjeli nekoga tko nalikuje vama u tolikoj mjeri kao Paige Ariani Grande i obrnuto?

Foto: Snapchat Screenshot/ Instagram Screenshot/ Facebook Screenshot/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Ona je ista Ariana Grande! Čak je i Ari potresena zbog ogromne sličnosti između nje i ove TikTokerice

[OMG] Ariana je poslala najslađu poruku svojoj TikTok dvojnici! Otkrij što joj je napisala...

Fan napao Arianu Grande da na nastupima ne pjeva uživo – moraš vidjeti što mu je odgovorila

ariana grandeanketapaige niemanntiktokdvojnicaistraživanjerazlikepublika

36.193
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!