0

Ako ste bogati i slavni celebrity, šanse su velike da nemate problema s tim da si priuštite stvari kao što su sapun, šampon, i dezodorans, zar ne? Možete čak i zaposliti stručnjake da vas okupaju, ako tako želite!

Bi li vjerovali da Zac Efron, od svih ljudi, ima loš tjelesni miris? Što je s Jennifer Aniston, vjerojatno jednom od najljepših i najuspješnijih sitcom zvijezda svih vremena? Ovaj popis ide dalje i dalje, i pogoršava se. Zapravo, neke zvijezde su brutalne. U nastavku otkrijte koje su zvijezde s najgorom osobnom higijenom...

Foto: IMDb/ YouTube Screenshot/ Pinterest

M.S.K.

Robert Pattinson

Glumac Robert Pattinson danas možda izgleda malo čišće, ali je u svom vrhuncu snimanja Twilight Sage navodno nadrealno smrdio. Kad su upitali glumca vezano uz glasine da nije oprao kosu šest tjedana, odgovorio je: \\\'Vjerojatno. Ne znam. Ne vidim smisao u pranju kose. Ako te nije briga ako ti kosa je čista ili ne, zašto bi ju onda oprao?\\\'. Izvori bliski glumcu rekli su da on nije jedan od njih koji mogu \\\'isfurati\\\' prljavu kosu. Jedan anonimni član posade na filmu Sumrak rekao da je Pattinson smrdi jer se nikad ne tušira i to izluđuje ljude.

celebritycelebovihigijenaloša higijenasmradslavni

36.499
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!