0

Tay nikad nije bila pravi fan društvenih mreža, ali ipak ih je koristila. Od 18. kolovoza od nje ni traga ni glasa... Izbrisala je sve objave na Tumblru, Twitteru, Instagramu i Facebooku.

Na Instagramu je prvo uklonila sav sadržaj vezan uz svoju glazbu, zatim postove kojima je promovirala tuđe uratke, a potom sve – sada njezin profil izgleda ovako.


Twitter profil je prvo 'ogolila' do objava iz 2011. godine i ostavila 999 tweetova 'na životu', ali sada više nema ni toga – i ovaj profil je potpuno prazan.


I ne samo to – ona više ne prati nikoga – '0 following' osoba je također novost. Naravno, ekipa na Twitteru je sve zabilježila.


Prazan je ostao i njezin profil na Facebooku i na Tumblru.Moramo priznati da, osim što izgleda otužno, ovo stanje na društvenim mrežama djeluje i zabrinjavajuće – što joj se dogodilo? Je li to napravila slučajno ili namjerno? Je li 'blank space' posljedica hakerskog napada ili svojevrsna i originalna najava njezine nove glazbene ere?
Ni njezinu službenu internetsku stranicu nijedan preglednik ne otvara - 'The page isn’t redirecting properly' je odgovor na naše uporno pokušavanje refreshanja taylorswift.com.

Naravno, preostaje nam nadati se da uskoro stižu novi hitovi za koje je trebalo osloboditi prostor – i to točno tri godine nakon najave posljednje objavljenog albuma, '1989'.


Želi li nam Taylor poručiti da stiže novi, šesti po redu, album? Saznat ćemo, nadamo se, uskoro.


Foto: Screenshot/Twitter

M.Z.


Pročitajte još:

Detalj koji vam je sigurno promaknuo – Taylor Swift pojavljuje se u seriji '13 razloga zašto'

Video pregledan preko milijun puta: Imitirala Taylor Swift i oduševila!

Svađalica Taylor Swift: tko je sve zaratio s Taylor

Taylor Swiftdruštvene mrežeprofilinestanakinternetisključenoprazno

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!