0

Gluma je zabavno zanimanje, svako toliko postaješ netko drugi, a čini nam se i kao da se glumci većinu vremena zabavljaju na svom poslu. Ali ne uvijek. Nekada se nađu u ulogama koje im nisu baš drage. Ovi su glumci otkrili da nisu ni malo bili fanovi likova koje su utjelovili.

Likovi koje su glumili nisu im bili dragi iz različitih razloga. Neki nisu voljeli osobnost lika koji su glumili, drugi su otkrili da jednostavno sada mrze lika u potpunosti i ne bi se nikada više našli u istoj ulozi, a neki su bili natjerani u tu ulogu iako im se nije sviđala. Hrpu ovih likova fanovi su obožavali i obožavaju još uvijek. Teško je povjerovati da su glumci bili toliko nezadovoljni ovim likovima. Nisu ih voljeli duže vrijeme, a tek godinama nakon tih uloga to su napokon svima i otkrili. Pogledaj u nastavku o kojim se to likovima i glumcima radi.

Foto: Imdb

M.T.

Jamie Dornan – Christian Grey

Sve otkad je glumio Christiana Greya u prvom nastavku trilogije '50 nijansi sive', Jamie je bio prilično glasan u vezi svog nezadovoljstva s likom kojeg glumi. Ne sviđa mu se Christian jer ne može smisliti takve likove i to nije netko s kime bi se ikada volio družiti. 'Svi moji prijatelji su jednostavni i vole se smijati – ne mogu zamisliti sebe kako sjedim u pubu s njim (Christianom). Mislim da on ne bi bio moj tip pri odabiru prijatelja', izjavio je Jamie.

likoviglumcimrze likovefilmoviserije

36.511
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!