0

Kardashian-Jenner sestre poznate su po skandalima, a ovoga puta na meti je najmlađa sestra Kylie i njen (ipak) multimilijunski biznis.

Naime, najpoznatiji svjetski financijski časopis Forbes godinama je titulu najmlađe milijarderke dodjeljivao upravo Kylie zbog njenog poznatog kozmetičkog brenda. Međutim, u najnovijem članku objavili su kako su njihove procjene ipak pogrešne jer je Kylie lagala o svom bogatstvu, a pretpostavljaju kako je čak i lažirala porezne prijave kako bi predstavila biznis u boljem svjetlu.
 


 
Forbes je također istaknuo kako je moguće da je njen biznis zaista nekoć bio vrijedan milijardu dolara, ali da to sada, nakon krize uzrokovane koronavirusom, više nije tako. Iz časopisa ipak ističu i kako su se Kylie i njen tim od 2016. godine trudili predstaviti Kylie Cosmetics kao profitabilniji biznis nego što on zapravo jest. Kylie je naravno ubrzo nakon objavljivanja članka dala i svoj odgovor na Twitteru: 'Uz kakve se to vijesti budim? Mislila sam da je [Forbes] ugledna stranica, a sve što vidim su netočne izjave i nepotvrđene pretpostavke. Nikada nisam tražila nikakvu titulu niti sam pokušavala lagati kako bih do nje došla. Točka.'

Ipak, izjavila je i kako joj najnovije optužbe na račun njenog bogatstva ne smetaju toliko: 'Ali u redu. Veoma sam blagoslovljena jer imam prekrasnu kćer i uspješan biznis i sve je u najboljem redu. Mogu nabrojati listu 100 drugih, puno važnijih stvari od fiksiranja na to koliko novaca imam. To je doslovno ZADNJA stvar oko koje se trenutno brinem.'

Forbes je procijenio kako su Kylie i njen brend ipak 'teški' malo manje od 900 milijuna dolara, stoga joj vjerujemo kada kaže kako se ne brine o svom bogatstvu, jer je to ipak pozamašna svota, čak i ako nije milijarderka.

Foto: Instagram/Twitter/ Shutterstock.com - JStone

M.B.

Pogledajte još:

Kylie Jenner opet u centru pažnje: Pokazala kako izgleda bez imalo šminke! Spoiler: kao druga osoba

Skinula je sve umetke i periku: Kylie Jenner pokazala pratiteljima kako izgleda njena PRAVA kosa

[OMG] Kylie Jenner je pokazala kako izgleda njen ormar s torbicama koji vrijedi preko milijun dolara!

kylie jennerbogatstvolažmilijarderkanajmlađa milijarderka

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.515
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!