2

Khloe Kardashian je otkrila ime kćerkice koju je rodila 12. travnja i još jednom iznenadila javnost svojom odlukom. Podsjetimo, rodila je samo pet dana nakon Tristanovog preljuba, a čini se da mu je prevaru već oprostila...

Barem ako je suditi po imenu koje je odabrala za svoje prvorođeno dijete – mala se zove True Thompson. Rekli bismo da je to malo ironično s obzirom na to da je Tristan bio sve samo ne pravi, iskren, istinit što je izravan prijevod engleske riječi 'true'. Javnost je o odabiru imena obavijestila Khloe koja je u objavi na Instagramu napisala: 'Naša mala djevojčica, True Thompson, potpuno je ukrala naša srca i preplavila nas ljubavlju. Pravi je blagoslov poželjeti dobrodošlicu ovom anđelu u našu obitelj. Mama i tata te vole, True'.


No, to ne znači nužno da će Khloe ostati u vezi s TristanomPeople piše da Khloe nije odlučila hoće li mu dati još jednu priliku. Navodno jedva čeka da se vrati svojoj obitelji u L.A., iako trenutno boravi u Tristanovoj kući s djetetom, u Clevelandu, Ohio. Izvor blizak Khloe je rekao da ona samo čeka da joj doktori kažu da je dijete spremno za let... 'Ona više ne želi biti s njim u vezi. Ipak, želi da njezina kćer ima dobar odnos s tatom'.
Preostaje nam vidjeti hoće li sretna obitelj ostati na okupu ili će se raspasti u ovim novim okolnostima...

No, dotad imamo što za raditi – zapratit ćemo True Thompson na Instagramu! Da mala već ima svoj profil, otkrila je njena baka, Kris Jenner, u svojoj objavi u kojoj objašnjava po kome je True dobila ime.


Na kraju te objave je označila profil True Thompson koji, iako do sada nema nijednu objavu, već ima 126 tisuća pratitelja. WTF?Foto: Instagram/Screenshot/Profimedia
M.Z.


Provjeri još...

BREAKING NEWS Khloe Kardashian Tristanu rodila djevojčicu pet dana nakon preljuba i sve iznenadila jednom odlukom!

OMG Nova drama u Kardashian obitelji – Tristan prevario Khloe uoči rođenja njihovog prvog djeteta!

Preslatka je! Kim Kardashian objavila prvu fotografiju malene Chicago

Khloe KardashianbebaTristan ThompsonTrue ThompsonInstagram

36.232
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!