1

Top 10 profila koji su napravili najveću uzbunu kada su se pojavili na Instagramu – svi su ih pojurili zapratiti. Danas broje i po nekoliko desetaka milijuna pratitelja, što nije ni čudno s obzirom na to kakvu su prašinu digli čim su se pojavili.


Ovo su oni profili koje kao da su svi jedva čekali, jer kada su došli, pratitelji su se slijevali brzinom munje. Za vrijeme koje ti treba da pogledaš film, vlasnici ovih profila već su dobili i po više od milijun pratitelja. Postoje celebovi koji i dalje odbijaju napraviti Instagram, a kada bi neki od njih sada napravili i objavili nešto top, sigurno bi se pridružili ovoj listi, sjetimo se samo koliko je nastala ludnica kada se Jennifer Aniston pridružila Instagramu i objavila fotku s 'Prijateljima'. Donosimo ti pregled od 10 Instagram profila koji su najbrže došli do milijun pratitelja i koliko im je trebalo za to. Moraš vidjeti koliko je trebalo prvom profilu i tko je njegov vlasnik!

9.Papa Franjo – 12 sati


Foto: franciscus / Instagram

Od svih ljudi, ne bi očekivali da će se Papa pridružiti Instagramu i sakupiti toliko pratitelja odjednom, ali ipak je jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu pa zapravo ovo ne bi niti trebalo toliko čuditi. Pridružio mu se još 2016. godine, a aktivan je do dan danas.

celebritypoznatiinstagrammilijun pratitelja

36.210
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!