1

Objava jedne medicinske sestre na Twitteru postala je viralna nakon što je zamolila žene da prestanu koristiti crijevo usisavača kako bi navodno pokušale isisati krv iz njihovih vagina i prijevremeno prekinuti menstruaciju.

Naravno, to je mnoge navelo na postavljanje pitanja na koja im je odgovorila medicinska sestra, objašnjavajući opasnu prirodu ove prakse. Viralni trenutci mogu biti smiješni, da, ali s vremena na vrijeme, pojavi se ona viralna objava koji izaziva više zabrinutosti nego smijeha! Pa, ako ste gadljivi prestanite čitati odmah jer je najnovija viralna praksa izuzetno gadljiva, a rezultati su vrlo opasni!

via GIPHY


Sve je počelo kada je jedna žena, koja tvrdi da je medicinska sestra, objavila tweet o svojoj zabrinutosti zbog toga što žene koriste crijevo usisavača kako bi isisale svoju menstrualnu krv. 'Dame, molim vas prestanite upotrebljavati crijevo usisavača da biste prekinule svoju menstruaciju ranije', napisala je. 'Isisat ćete puno više od krvi! Do sada su bila dva slučaja ovoga tjedna, a obje su žene morale biti hospitalizirane. Samo NEMOJTE TO RADITI!', dodala je.To je, naravno, zastrašujuće. I izuzetno je opasno. Te žene su navodno željele završiti svoju menstruaciju ranije, a na kraju su navodno učinile mnogo veću štetu sebi i dovele svoje tijelo u stanje šoka. Medicinska sestra je otkrila da su stvari mogle biti i gore nego što su već bile. 'Današnji usisivači su iznimno moćni', rekla je. 'Mogli su isisati mnogo više od same krvi', rekla je. 


Dr. Kirsten Bechtel, istaknula je opasnosti od korištenja crijeva od usisavača u vagini, objašnjavajući kako bi to moglo završiti probadanjem maternice. 'Dio vaginalnog zida može se usisati, rastrgati, raskrvariti, probiti ili se može izazvati infekcija, upalna bolest zdjelice, ako se bakterije na vanjskoj strani perineuma unesu u maternicu', rekla je. Također, važno je napomenuti da to neće dovesti do ranijeg završetka vaše menstruacije jer ne možete ukloniti sluznicu maternice koja se ljušti tijekom menstruacije, to se događa prirodno uslijed smanjenja razine hormona.


Dakle, molimo vas NE pokušavajte ovo kod kuće! Menstruacija može biti naporna, ali sve žene se moraju nositi s njima. Ako se teško nosite sa svojom menstruacijom, razmislite o odlasku liječniku primarne zdravstvene zaštite. Oni mogu razgovarati s vama o zdravim i sigurnim opcijama koje će vam pomoći bolje kontrolirati razdoblje menstruacije, ali nikada ne pokušavajte isisati krv, to će učiniti više štete nego koristi!


Foto: Freepik/ Twitter/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Zastrašujuće nuspojave akni o kojima nitko ništa ne govori – OPREZ!

OPREZ Izbjegavaj kvizove na Facebooku jer kradu osobne podatke

[OPREZ] Maloljetnici su našli novi bizarni način opijanja zbog kojeg završavaju na Hitnoj!

upozorenjeoprezusisavačcrijevo od usisavačamenstruacijeisisavanjetwitterviralna objava

Komentari

11.06.2019.

B O Ž E
sta je sljedece?

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.866
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!