1

La Roche-Posay Effaclar je cjelovita linija proizvoda za rješenje protiv nepravilnosti i njegu masne, aknama sklone kože. U nastavku saznaj koje smo proizvode iz Effaclar linije izdvojili kao najpopularnije među teenagerima.

La Roche-Posay Effaclar linija namijenjena je upravo rješavanju problema masne kože sklone aknama, a sadrži proizvode za sve tipove kože. Tako možeš probati Effaclar pročišćavajući mikro-piling gel koji će riješiti tvoj problem s aknama lakše od bilo kojeg matematičkog zadatka. Za one „teže jednadžbe“ akni tu je Effaclar Duo (+) krema koja ispravlja jače izražene nepravilnosti te nastale mrlje i to djeluje već nakon 12 sati (Instrumentalni test, 43 dobrovoljaca). Zato ne brini jer La Roche-Posay dobro zna (proble)matematiku aknama sklone kože.
No, kao i u svemu potrebno je biti temeljit i uporan. Zato ti predlažemo ovu super rutinu u borbi s aknama.
1.Lice operi s Effaclar pročišćavajućim mikro-piling gelom.
2.Nanesi Effaclar Duo (+) na problematične zone.
Osim svakodnevnoga čišćenja kože, koje je prvi i primarni korak u tretiranju masne kože sklone aknama, potrebno je prilagoditi prehranu, njegovati kožu te biti uporan. Da bi se tvoja upornost isplatila pročitaj savjete o tome što uzrokuje masnu kožu sklonu aknama i kako to spriječiti.Foto: La Roche-Posay

Hmm, pitaš se koji od ovih proizvoda je baš za tebe? Odgovor je jednostavan, Effaclar Duo (+) jer je to potpuna njega s pojačanom djelotvornošću protiv nepravilnosti koja brzo čisti postojeće bubuljice, sprječava njihovo ponovno pojavljivanje i ograničava rizik od ožiljaka. Ako si pak od onih koji vole ujednačen ten, La Roche-Posay ima za tebe Effaclar Duo (+) Unifant. Tekstura ove kreme daje taj mat efekt kojeg svi želimo, a vaše lice će imati prirodan izgled. Dok je za naše SPF ljubitelje tu Effaclar Duo (+) SPF 30 koji će štititi tvoje lice od UV-zraka i agresivnih tvari iz okoliša koje mogu pogoršati nepravilnosti na koži.
Foto: La Roche-Posay
 
Vidimo da je La Roche-Posay dobro shvatio zadatak, a ti ga možeš prepisati i postići još bolje rezultate koristeći Effaclar rutinu.

La Roche-PosayEffaclar linijaakneprištići

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!