0

Dok prolazimo kroz pubertet čini nam se da nas nitko ne razumije, pogotovo roditelji ili ukućani. Međutim, i to je skroz normalno. Imati neobične reakcije, ispad zbog kojeg ćeš se kasnije osjećati loše ili samo imati želju da te svi ostave na miru, sve je to dio odrastanja.

Ima dana kada bi najradije da te svi puste na miru i ne pitaju te što se događa, ali onda ima i dana kada samo želiš s roditeljima razgovarati o nečemu što te muči, a oni ne razumiju. Svi prolaze kroz takav vrtlog emocija i situacija da se ponekad zapitaju 'jesam li ja normalan/a?'. Odgovor je: da, jesi, normalna si osoba i nije ništa loše s tobom, samo prolaziš kroz pubertet. I skroz je u redu imati probleme. Ono što je najbolje u svemu je da nisi jedina osoba koja ima takve probleme ili koja prolazi kroz tako nešto.

Zato svaki tjedan na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku, objavljujemo po jednu situaciju koja izgleda nenormalno, ali je zapravo skroz normalna. #normalnoje

U nekima ćeš sigurno prepoznati i sebe! Nitko ne bi trebao strahovati oko ovakvih stvari i misliti da je jedini koji ima ovakve probleme. Ipak je malo lakše kada znamo da nismo sami u nečemu, a u svim ovim stvarima sigurno niste.

Pogledajte još:

Koji su znakovi anksioznosti? Ima ih 8! Neki se čine bezazleni, ali trebali bi obratiti pažnju na njih

Kako se nositi s osjećajem samoće? Kada ti se čini kao da nemaš nikoga i nikoga nije briga za tebe

Uzmi stvar u svoje ruke: 5 jednostavnih načina kako se svaki dan osjećati bolje i sretnije

mentalno zdravljepubertetnormalnoje

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.865
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!