1

Osim što nije higijenski, što ne bi trebali niti naglašavati, ali postoji jedan još bolji razlog. Radije pričekaj da se istuširaš i onda odi na wc ili to obavi prije. Jedna je doktorica objasnila zašto je ovo posebno problematično baš za cure.

Neće se ništa dogoditi ako nekada ovo napraviš, iako ne bi trebala niti tada jer osim što nije higijenski, može za djevojke biti problematično na još jedan način. Jedna je doktorica objavila video koji je postao viralan jer je ispalo da puno djevojaka ovog uopće nije svjesno. Svaki put kada odlučiš ovo napraviti, ili ako ideš na wc dok ostaviš vodu da teče u kadi ili umivaoniku, tvoj mozak radi poveznicu između zvuka tekuće vode i toga da trebaš na wc.

@scrambledjam

Reply to @gwas007 why you shouldn’t pee in the shower (probably part 1 of multiple?) ##learnontiktok ##tiktokpartner

Similar Sensation (Instrumental) - BLVKSHP


Tako, naglašava doktorica, logično je da što češće piškiš dok se tuširaš, to će se tvoj mozak više naviknuti da mora na wc kada čuje zvuk vode. Čak iako nema smisla, počet će ti se piškiti u situacijama kada čuješ vodu. Osim toga, anatomija ženskog tijela je takva da nije stvorena za to da piškiš dok stojiš. Na ovaj se način tvoje tijelo i mišići dolje neće dovoljno moći opustiti i morat ćeš jako brzo opet na wc, što isto nije dobro, jer opet navikavaš tijelo da često mora ići na wc. Ono što je ova doktorica naglasila i u jednom nedavnom videu je da ovo neće biti isto za svakoga. Na nekoga uopće neće utjecati, a na nekoga hoće, sve ovisi od osobe do osobe.

Pogledajte još:

Dok imamo mengu se ne možemo udebljati? Sve zahvaljujući jednom hormonu

Koliko ti treba da obriješ noge? Ova je cura otkrila način kako to odraditi u 10 sekundi!

Želiš biti mršava i imati ravan trbuh? Onda ovako ne smije izgledati tvoj doručak!

tuširanjepiškiti pod tušemhigijena

36.499
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!