0

Premda  se čini kako nam ništa ne može pomoći kada nas `stisne` menga, ipak nije tako. Postoje proizvodi koji mogu olakšati mjesečnicu svakoj curi.

Osim što nas sve boli za vrijeme menstruacije isto tako se i psihički osjećamo grozno. Naši hormoni divljaju, ulošci i tamponi nam postaju BFF, skvrčeno ležanje standardna poza, a hoće li procuriti glavna briga.

Naravno- ima pomoći. Svjetlo na kraju tunela se nazire za sve cure jer pojedini proizvodi nam mogu pomoći tijekom menge.

Ove  stvari će olakšati vrijeme mjesečnice:

Panty Prop- gaćice iz kojih se uložak neće micati
Ove gaćice posebno su dizajnirane da drže higijenski uložak nepomičnim. Svima se dogodi da se uložak pomakne pa je moguće da prokrvarimo na odjeću što nitko ne želi. Iako su ove gaćice dobre za sve cure, posebno mogu ponoći sportašicama. Panty Prop izlazi sljedeći mjesec, a koštat će otprilike 30 dolara.HelloFlo kutija

HelloFlo je brend koji je specijaliziran za kutije koje sadrže sve što je potrebno za `one dane`. Svaka kutija uključuje predmete koje cure trebaju za vrijeme mjesečnice. Ova kutija sadržava brošuru s odgovorima na česta pitanja u vezi menge, uloške, kutijicu za uloške i još mnogo toga. Može se naručiti ovdje.Pamučni višekratni ulošci

Ulošci koji se mogu prati i ponovno koristiti možda na prvu zvuče neobično, ali su vrlo praktični. Mogu se prati na ruke ili u perilici rublja. Između ostalog- takvi ulošci su dobri i za okoliš. Možete ih naručiti ovdje.
Čašica za menstruaciju

Za cure koje ne mogu podnijeti tampone, a ne vole uloške, postoji i treće rješenje- menstrualna čašica. Možda je u početku čudno se naviknuti na to da `dolje` imamo čašicu, ali i ona ima svoje prednosti. Traje duže, može se oprati, a nakon svakog ciklusa se mora prokuhati. Čašica se može kupiti u DM-u, ljekarnama ili se naručiti s interneta. Više o čašici saznajte ovdje.

Izvor: gurl.com/seventeen.com

Foto: webshop.roda.hr

I.P.Pročitajte još:

Zašto kasni? 8 razloga zašto menga može biti neredovita

KVIZ: Koliko poznaješ menstrualni ciklus?

Menstruacija i probava- neprijatelja dva

mengaproizvodiulošcimenstrualna čašica

36.238
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!