1

Ako je način na koji se rješavaš dlaka na nogama taj da uzmeš pjenu za brijanje i britvicu, onda je ovaj trik idealan za tebe. Sigurno ti treba malo duže dok obriješ noge, a i budimo iskreni, nikome se to ne da raditi. Ali ako možemo obrijati noge u manje od minute, mogla bi nam ovo postati draža aktivnost.

Brijanje nogu je iritantna aktivnost pogotovo ljeti kada ih treba brijati non stop. Jer čim se riješimo dlačica, kao da je prošla sekunda i opet su tu. Nosi se kratka odjeća i preskakanje brijanja za mnoge ne dolazi u obzir. Nije nam ovo nikako draga aktivnosti i zato ćemo uvijek biti za ako se pronađe neki način kako to brže obaviti. I izgleda da brži način stvarno postoji, samo nam nitko do sada nije rekao za njega. Jedna je cura objavila video na TikToku u kojem je isprobala hack za brijanje nogu za koji je čula, a uz koji će ti trebati svega 10ak sekundi da obriješ obje noge.

@lalalalauren00

Who freaking knew? Cause I didn’t thank you girl on tiktok—I am forever changed! ##fy ##fyp ##foryou ##shavingtips ##shavinghack

original sound - Lauren Henderson


Zvučalo je predobro da bi bilo istinito, ali izgleda da ovaj način stvarno može ubrzati taj proces. Možda nećeš obrijati jednu nogu za 5 sekundi i obje za 10 kako tvrde u videu, ali da ćeš ih obrijati brže nego inače – to sigurno. Razlika je u načinu na koji britvicom prolaziš po nogama. Kako je pokazala i cura u videu, najčešće vućemo britvicu odozdo prema gore i tako stalno, ALI ono kako trebaš raditi ako želiš biti brža je da britvicu ne odvajaš od kože, već ju samo vućeš gore-dolje po nogama, baš kako je i ova TikTokerica pokazala. Ne moraš se brinuti ni da će ti britvica zapinjati na koljenu i da ćeš se porezati.

Pogledajte još:

Brijanje bikini zone: Evo kako se zove i kako izgleda koji stil depiliranja dlačica 'tamo dolje'

Savjeti koje moraš znati prije brijanja: Ovih 6 će spriječi iritaciju i crvenilo

Za glatku i lijepu kožu: Kako se na 3 načina riješiti uraslih dlačica i kvržica nakon brijanja?

brijanje nogubrzo brijanjebrijanje britvicompravilno brijanje

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!