0

Već nekoliko godina curke iz Victoria Secret ekipe trude se dokazati da one nisu samo mršavice koje ništa ne jednu i izgledaju savršeno već da iza njihovog wau izgleda stoje sati i sati vježbanja i zdrave prehrane. Iako se i njima omakne kriška pizze ili hamburgera, svi smo vidjeli Kendall Jenner.
Pa ako si i ti jedna od onih koje su odlučile od 'sutra' krenuti sa zdravim načinom života imamo za tebe program vježbanja kakvo rade manekenke.
U novoj 2017. vježbe izvode Gigi Hadid, Karlie Kloss, Jasmine Tookes, a trenira ih  Kirk Myerskojem je glavni moto: 'Ključ dobre linije i dobre stražnjice je ustrajnost'.

'Odredite vrijeme za vježbanje koje vam odgovara i držite se toga. Napravite tjedni plan i odredite datum do kada želite postići svoj cilj. Promjena životnog stila ne dolazi preko noći - to je kombinacija želje, pozitivnog stava, motivacije i snažne podrške da se napravi promjena, korak po korak', objasnio je.

Tu je najnoviji video:A ako vam se sviđa kako cure vježbaju pogledajte i neke stare snimke u kojima su skroz cool vježbe za mrak tijelo.Foto: Youtube/Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Vrijeme je za vježbanje: 'Ja ne izgledam ni malo graciozno u teretani i ne želim da me netko vidi takvu'

Muče te preuske trapke? Ovaj jednostavan trik s gumicom rješava sve probleme

Razlozi zbog kojih trebaš voljeti svoj (nesavršeni) trbuščićguzanogetrbuhrukevježbanje

36.473
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!