0

Pravila ponašanja koja su se poštovala kada je tvoja baka bila mlada djevojka, dijelom su se sada izmijenila. Neke su stvari postale staromodne kako se svijet modernizirao, ali to ne znači da treba u potpunosti odbaciti sva koja su postojala i prije.

Nekih se pravila, jednako kao i prije, treba držati i danas, a mnogi ih nisu svjesni. Lijepo i pristojno ponašanje je uvijek na cijeni, a ovo je 11 pravila koja su se poštovala i prije, a bitna su i danas. S obzirom da se vremena ipak jesu promijenila, i pravila su malo modernizirana. Ostavit ćeš dobar dojam ukoliko ih koristiš – za neka možda znaš, a za neka možda nisi nikad ni čula ili ih smatrala bitnima. Pogledaj ih sve u nastavku...

Foto: Freepik – asierromero/ Freepik- bearfotos/ Unsplash/ Freepik – yanalya/ Pexels

M.T
.

Ne stavljaj torbu na stol

Svaka djevojka sa sobom nosi torbicu ili ruksak kada ide negdje, a kada dođe na kavu, u slastičarnu, ili bilo gdje drugdje, često zbunjeno traži mjesto gdje odložiti torbicu. Ono što uvijek trebaš imati na umu je da nije pristojno stavljati torbicu na stol, a nije baš ni higijenski staviti je na pod, zato je najbolje, ukoliko je to moguće, objesiti je preko stolca na kojem se sjedi. Ali na stol nikako!

pravila ponašanjabontonlijepo ponašanjepristojno

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!