0

Nekada se pitamo kako neki ljudi znaju ovakve stvari i zašto ih mi saznajemo tek sada. Postoji hrpa životnih hackova koji su zabavni, ali nisu korisni, ovi koje ćemo ti danas predstaviti bi itekako mogli biti korisni.

Ovo su životni hackovi koji će ti trebati, ako ne danas, onda možda sljedeći tjedan ili mjesec, ali trebat će ti. Jednostavni su i pomažu sa svakodnevnim problemima s kojima se možeš susresti. Ako bi trebali izdvojiti tri najkorisnija života hacka koja svi trebaju znati onda su to ova tri. Isabella ih je podijelila sa svojim pratiteljima na TikToku,a video je sakupio ogromnih 28 milijuna pregleda. Nitko nije znao za ove stvari, ali sada je svima drago da su saznali, pa ih donosimo i tebi.Hack 1: Kako izvući žvaku iz kose
Ovo ti se možda nije dogodilo, ali nitko ne garantira da ne bude. Žvake lako završavaju u kosama, pogotovo ako imaš mlađeg brata ili sestru ili izlaziš u lude izlaske. Umjesto da moraš odrezati kosu kako bi izvukla žvaku, postoji i puno jednostavniji način, a treba ti samo kockica leda. Uz pomoć nje, lako ćeš izvući žvaku iz kose bez da koristiš škare.


Hack 2: Kako provjeriti kakav ti je zadah
Postoje situacije kada ne možeš oprati zube ili nemaš kod sebe žvaku, ali nisi sigurna kakav ti je zadah i bojiš se da ti možda smrdi iz usta. Umjesto da se brineš do beskraja, trebaš polizati ruku i pomirisati. To će ti otkriti kakav zadah iz tvojih usta osjete drugi oko tebe.Hack 3: Kako zvučati bolesno na telefonu
Bilo da se pokušavaš izvući iz škole ili nekih obaveza, možeš si pomoći tako da zvučiš bolesno, čak iako ti nije ništa. Samo trebaš leći na krevet na leđa i pustiti da ti glava visi s ruba prema dolje. Tako naopačke kada pričaš na mob ćeš zvučati drugačije, kao da si bolesna.

Pogledajte još:

Zašto bi se trebali kupati navečer, a ne ujutro? Postoji 6 dobrih razloga

Kako prihvatiti kompliment, a da ne izgledaš umišljeno? Ovih 5 savjeta će ti u tome pomoći

Trik nad trikovima! Evo kako preko storyja na Instagramu saznati je li netko zainteresiran za tebe


Foto: TikTok - onlyjayus / Screenshot

hackživotni hackovizadahžvaka u kosizvučati bolesno

36.231
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!