0

Možeš imati odličnu novu odjeću, cipele u kojima se osjećaš poput Pepeljuge i frizuru kao s Instagrama, ali ako napraviš jednu ili nekoliko ovih greškica, cijeli ti outfit pada u vodu. Ovi će detalji sve uništiti.


Kada se toliko potrudiš oko nekog izgleda, ne želiš da neka mala glupost uništi cijeli dojam. A upravo su ovo takve stvari. Sve tu to neke sitnice, ali sitnice koje neće proći nezapaženo i koje će uništiti cijeli dojam, jer ljudi će se samo na njih koncentrirati. Svakome se može ovo dogoditi i nije kraj svijeta, ali u situacijama kada posebno želiš ostvariti dobar dojam i izgledati besprijekorno savršeno, posebno pripazi da ti se nešto od ovoga ne dogodi. Nije teško izbjeći ih, samo treba malo pripaziti. Na ovih 10 posebno obrati pažnju ako želiš izgledati što je bolje moguće.

Imaš pudera na ovratniku majice


Foto: HalynaRom / Shutterstock

Bilo da si se prvo šminkala pa se onda ideš odjenuti ili si se prvo odjenula pa se onda ideš šminkati, u oba se slučaja može dogoditi da ti puder (ili neka druga šminka) završi na odjeći. Čak i ako je samo malo na ovratniku, svima će to upasti u oko. Bilo kakve mrlje na odjeći se ne bi smjele dogoditi. Ako ovo primijetiš, nemoj pokušavati isprati vodom, samo ćeš pogoršat, radije uzmi novu majicu.

uništiti izgledpropustidetalji koje ne trebašoutfit

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.991
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!