0

Možeš imati odličnu novu odjeću, cipele u kojima se osjećaš poput Pepeljuge i frizuru kao s Instagrama, ali ako napraviš jednu ili nekoliko ovih greškica, cijeli ti outfit pada u vodu. Ovi će detalji sve uništiti.


Kada se toliko potrudiš oko nekog izgleda, ne želiš da neka mala glupost uništi cijeli dojam. A upravo su ovo takve stvari. Sve tu to neke sitnice, ali sitnice koje neće proći nezapaženo i koje će uništiti cijeli dojam, jer ljudi će se samo na njih koncentrirati. Svakome se može ovo dogoditi i nije kraj svijeta, ali u situacijama kada posebno želiš ostvariti dobar dojam i izgledati besprijekorno savršeno, posebno pripazi da ti se nešto od ovoga ne dogodi. Nije teško izbjeći ih, samo treba malo pripaziti. Na ovih 10 posebno obrati pažnju ako želiš izgledati što je bolje moguće.

Grudnjak koji se jasno vidi ispod odjeće


Foto: Voyagerix / Shutterstock

Osim ako ciljaš na takav izgled, grudnjak ti se ne bi smio vidjeti ispod odjeće. Ako se ocrtava njegov oblik to znači da nosiš ili premali ili preveliki i da bi trebala pronaći koja je zapravo tvoja idealna veličina. Tu je i boja koja nekada zna izvirivati. Kada nosiš bijelu ili neku drugu svjetlu odjeću, uvijek biraj bež grudnjak, on će najmanje dolaziti do izražaja.

uništiti izgledpropustidetalji koje ne trebašoutfit

36.236
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!