0

Koliko ti se puta dogodilo da te netko fotka, ali nikako da krajnji rezultat ispadne dobro? Postoji jednostavan trik koji će ti pomoći da se ovakve situacije više ne događaju i da fotke ispadnu super baš svaki put.

Sigurno ćeš u prosincu okinuti koju fotku na Adventu u svom gradu, jer odakle god da jesi, vjerojatno imate neku baš pravu lokaciju za fotkanje. Pojavljuje se problem ako zatražiš frendicu ili dečka te poslikaju, a s rezultatom nisi baš prezadovoljna. Jer neki ljudi kao da nikako ne mogu uhvatiti pravi kut ili pravi kadar i izgleda kao da te pofotkao netko tko prvi put drži mob u ruci. Postoji jedno jako jednostavno rješenje tog problema koje ti do sada sigurno nije palo na pamet! Sve što ti treba je dobrovoljac koji će te fotkati i vaša dva mobitela. Poanta je u tome da dok te osoba fotka, odmah vidiš kako će sve ispasti.

@plant.trees

SHE SO DONE WITH ME LMAO ##fyp ##tiktoksg

original sound - yaya


Onaj tko te fotka, treba primiti i tvoj mobitel i nasloniti ga na svoj, tako da budu okrenuti 'leđima', pa dok će s jednim fotkati, na drugom treba otvoriti kameru u selfie moodu tako da i ti vidiš odmah kako izgledaš i kako će fotka ispasti. Bitno je samo da onaj mob u kojem ćeš se gledati bude malo spušten ispod kamere od prvog, da ne smeta u fotki, ali da što vjernije pokazuje kut fotkanja. Mali problem može nastati jedino u slučaju kada želiš fotku iz velike udaljenosti, onda ovaj trik ne funkcionira jer nema šanse da ćeš se moći vidjeti, koliko god dobar vid imala.

Pogledajte još:

Jesenske fotke koje ima svaki ljubavni par – ovih 6 moraš isprobati sa svojim dečkom

Fotka koju je objavila vs. prije uređivanja: Hrvatska TikTokerica pokazala koliko je Instagram fejk

Baddie poze za Instagram: 4 u kojima ćeš izgledati kao da imaš puno samopouzdanja

fotkanjeispasti dobro na fotkitrik za fotkanje

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!