2

Što ćeš raditi cijelo ljeto? Biti doma u sobi i trošiti sate i sate ispred TV-a ili laptopa? Imamo bolju ideju. Napiši svoju ljetnu bucket listu ili uzmi prijedloge s ove naše i kreni ih rješavati! Imaš vremena do početka nove školske godine.


Tijekom ljeta napokon imamo vremena za napraviti sve što tijekom godine ne stignemo, vidjeti se s kime god želimo i koliko god želimo i napraviti hrpu gluposti, ali svejedno, to vrijeme najviše provodimo u svojoj sobi. Ovo ljeto okreni malo stvari i stvori super uspomene koje ćeš pamtiti godinama kasnije. Zaboravi na spavanje i ljenjčarenje od jutra do mraka, nema veze što je vani kao u pustinji, iskoristi ljeto najbolje što možeš, a donosimo ti malu pomoć što sve možeš raditi. Dodaj neke svoje aktivnosti, inspiriraj se našima i kreni ih ispunjavati. Mi sigurno hoćemo! Pogledaj o kojima se sve radi u nastavku...

2.Otiđi na vožnju biciklom/rolama s frendicom


Foto: Jacob Lund / Shutterstock

Predvečer kada se temperature malo spuste, idealna je prilika za otići prošetati ili se voziti biciklom. Sve je zabavnije u dvoje, pa tako pozovi frendicu i napravite večernje vožnje svojim malim ljetnim ritualom.

bucket listaljetopopis aktivnostidosada

Komentari

Ing_rid

Ing_rid

25.06.2021.

Nista bez tik toka

28.06.2021.

Procitat sve sto nisam tokom poslednje 2 godine!!!!

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.006
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!