Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Životopis

0

12:03 02.10.2021.

Malo glupo pitanje,ali molim vas jel netko zna sta treba napisat u zivotopis na 2 stranice? Svaki posao trazi zivotopis sa 2 str.,a ja nemam pojma sta napisat Hvala na pomoći,super ste💕Komentari

LizzyLove

LizzyLove

04.10.2021.

Osnovne podatke o sebi (ime i prezime, adresa, datum rođenja, državljanstvo, spol, kontakt...), obrazovanje (ono zadnje završeno, ako je to faks pišeš faks, ako je srednja pišeš srednju, možeš oboje staviti, ali nemoj ići dalje od toga, osnovna i vrtić nisu bitni), radno iskustvo (čak i ako je bio studentski ili učenički posao možeš napisati, odmah se vidi da si i tad imao/la volje za rad, bez obzira što nije "pravi" posao), dodatna znanja i vještine (strani jezici, rad na računalu - koji programi i slično, vozačka dozvola ako ju imaš, ostale vještine (ne tvoje kvalitete poput organiziranosti, osjećajnosti i tako toga, već npr. prevođenje, kuhanje, brzo učenje itd) i za kraj možeš dodati i volontiranje ako si ikad igdje volontirao/la (opet se cijeni rad, bez obzira što je neplaćen, taj čak i više haha)

AnchyKatusic

AnchyKatusic

04.10.2021.

Otiđi na Europass CV !
Imas formu samo uoisujes podatke i isprintas.. Pregledan je i smatra se europskim standardom.

HRVAT

HRVAT

04.10.2021.

Točno se vidi da ti se nije dalo otići do interneta i da nađeš kako treba izgledati životopis za posao..ajde napadnite me opet i recite da sam u krivu..doslovno sve piše, a imaš i obrasce koje samo popuniš.

YourFriend

YourFriend

06.10.2021.

najlakse ti je u europassu. sve ti se ponudi ti samo ubacujes informacije. u potpunosti je normalno da osoba koja je tek zavrsila fakultet ima kratak zivotopis i to ne bi trebao predstavljati nikakav problem osim ako se javljas za nekakvo konkurentno zanimanje. Za to bi ti trebalo nekakvo prethodno iskustvo iz srodnih zanimanja.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.236
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!