Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Zašto mi se bon brzo troši?

0

19:22 21.01.2021.

Imam problem sa bonom. Na bonbonu sam i korisnik sam bona tj. Nisam na pretplati. Koristim tarifu 8 GB 90 kn.
Ne razumijem zašto ali ja uvijek potrošim gige prije drugog mjeseca. Doslovno 12.1. sam kupila bon i vec sam potrošila 4,5 GB u ovoliko malo dana a taj bon mi treba držati do sljedeceg mjeseca. Vec mi se to prije dogadjalo i mojoj mami je vec zbilja dosta toga i rekla mi je da to nije normalno. Ona je na pretplati i ima samo 3 GB i doslovno samo koristi Facebook. Ona meni ne da pretplatu jer Kate da to meni ne treba nego kad cu sama raditi da onda. Ja zbilja nezz koristim Instagram, Messenger, i internet te ponekad YouTube... Stavila sam štednju podataka na Messenger i Instagram ali opet... Ja sad sa ovih 3 i pol gige moram do 12.2 izdržati. Ne gledam porniće ako mislite da je zbog toga😂🙄. Ima li neko sličnu situaciju? Jer meni to nije jasno neki vise cijeli dan na mobitelu, koriste tiktok to su video pa se jace i megabajti troše i dopisuju se cijeli dan pa ništa. Ili se meni tako čini.



Komentari

Hehehe05

Hehehe05

22.01.2021.

Youtube ti troši jako puno interneta.

Lamija56

Lamija56

22.01.2021.

YouTube, Instagram, Messenger... sve gutaju mnogo interneta, ma šta god ti uradila.

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

22.01.2021.

svima puno trosi instagram a meni recimo ne, to je sve individualno, al zato ti najvise youtube trosi... također provjeri jesu li ti upaljena ažuriranja dok nemas wi fi, to ti onda automatski azurira sve aplikacije i tako proguta puno mb, a ti ni ne znas. Bonbon mi je inace nekako sranje, tele2 i a1 su trenutno kao vodeci i imaju najbolje ponude, ako mozes probaj uzet novi broj kod drugog operatera, ja sam a1, uzmem tarifu samo za 100 poruka i poziva za cca 10 kn, internet mi daju nekad besplatan pa to iskoristim, al inace mi ne trosi puno nista osim yt.

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

22.01.2021.

pornhub trosi jos vise od yt xD tu ti je moja preporuka da ne ides na pornhub nego neke klosarske stranice koje manje trose, trazi na netu low data usage porn sites il tako nes

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

22.01.2021.

smilenowcrylater_ jel ti čuješ sebe?

"pornhub trosi jos vise od yt xD tu ti je moja preporuka da ne ides na pornhub nego neke klosarske stranice koje manje trose, trazi na netu low data usage porn sites il tako nes"

Koliko vidim, a vidim dobro, autorica je napisala:
"Ne gledam porniće ako mislite da je zbog toga"
Than, wtf bro?!😐😐🤔

roza55

roza55

22.01.2021.

Na yt si smanji kvalitetu videa na 120p da ti ne zdere toliko interneta. Takodjer, ukljuci jednostavan nacin na google chromeu gdje ce ti manje interneta trosit. Instagram, snapchat i youtube koriste bas jako puno interneta tak da ogranici vlastito koristenje nekako.

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

22.01.2021.

devil girl cim vidim ove smajlice koje je stavila pored pretpostavljam i sam da gleda pornjavu ko 99 posto ljudi, ti te stvari ne razumijes, ja sam joj svakako dao savjet i za to...bolje šuti pre mlada si ne razumijes neke stvari

Autor

Autor pitanja

22.01.2021.

Hahaha malo sam se nasmijala na ovaj komentar gdje piše da ne koristim pornhub. Gle dečko da gledam pornice bilo bi mi jasno zašto mi gige idu i nebi tu postavila pitanje jer i sama znam da takve stranice žderu megabajte i donose još neki virus. A emoje sam stavila jer sam točno znala da ce se neko ovakav javiti... Tak da nebi postavila pitanje zašto mi se bon brzo troši a gledam pornice... Ali hvala nasmijao si me s zadnjim komentarom.

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

22.01.2021.

Wooooooow tebra sad me nešto kao izvređao 🤣🤣🤣

Koliko vidim, ti si jedini ovde koji je shvatio da autorica gleda pornjavu, ispravi me ako grešim, ali niko drugi nije uopšte spomenio tako nešto.
Btw, i autorica ti je NAKNADNO objasnila da uopšte ne gleda pornjavu, a i ako gleda, shvatila bi i sama zbog čega joj se bon brzo troši.

Anyway, dragi moj, to što ti misliš da sam ja premlada za te stvari, varaš se, ali to nije moj problem.
Koliko ja znam, o "takvim" stvarima se uči u školi, u sedmom razredu, bar sam ja učila u tada.
Nadalje, upoznata sam s tim stvarima, a sex i perverzije mi nisu strane reči niti neka taboo tema.
Ono što želim reći jeste da je sex neizbežan na bilo kakav način, oće li to biti gledanjem pornića ili nešto drugo, a i u današnjem svetu se sve ranije saznaje o tome. Ne, nemoj shvatiti da sam ga ja imala, nisam, već jednostavno unapred se uče "takve stvari".


Naposletku, pametuješ meni ovde, a ne znaš di si šupalj.
Dragi moj, idi se radije posveti curi (onoj koju si naveo u jednom komentaru na pitanju na koje se odgovorio), a manje traži ekipu za izlaske i pušenje.
Toliko od mene, pozdrav!

anonimus99

anonimus99

22.01.2021.

ko jos gleda pornice sa megabajtima ako nema beskonacno pa nije luda...

al da, Instagram je kriv za to, pogledaj u postavkama mobitela kolko ti zapravo pojede megabajta, meni preko 20gb mjesecno, storiji, videi... a YouTube da ne pričam

Marijaa9

Marijaa9

22.01.2021.

Instagram i YouTube koriste najvise mgb...dzaba stednja podataka.

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

22.01.2021.

devil cry imas 15 godina al ti ide dobro govor i slaganje recenica isto ko sta je i meni islo tvojih god jer sam pokupio to od stare, tako da time samo "zavaravas" jer zelis bit odrasla

druga stvar; nisam vrijedao, rekao sam da sutis jer si pre mlada? e iii? to nije nikakvo vrijeđanje nego facts

treca stvar; ponizavas sebe jer ti ides vrijeđat, prva stvar to s pušenjem ono tesko si ruganje. jel bitno sta netko pusi cigare il travu dal to mene sad cini losom osobom? znas li ti uopce sta je vutra? kako se i zasto konzumira? ko je smije konzumirat? također i ovo "komentar o curi"? jedini komentar di sam uopce spomenuo curu jest onaj di sam rekao nekoj zenskoj sta je tu pitala da ostavi lika jer ako ju je jednom udario, opet ce, i tocno sam znao da ce neki ljudi to krivo protumacit jer sam napisao da govorim iz vlastitog iskustva o udaranju cure, a zapravo nisam mislio na taj nacin da ja nju tucem

četvrta stvar; imam pravo ostavit komentar od dvije rečenice di svj, za svaki slučaj, ostavljam odg i za pornjavu, ako nece trebat taj savjet autorici pitanja trebat ce nekom drugom

bolje gledaj svoja posla i ne mjesaj se u svaki moguci komentar koji ti se ne sviđa radi najmanje pizdarije, nije te ubilo ne žali se bzvz i ne plači.

rekao bih ti da ideš spavat i jest čokolino al to često i sam radim pa necu ://

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

22.01.2021.

devil girl** i'm really sorry baby, napusen sam i onda sam cijeli zbunjen pa pogrijesim name

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

23.01.2021.

Tebra, nemam 15 i ne pokušavam ispasti starija 🤣🤣🤣
Whatever, kad pogledam ljude poput tebe, shvatim da ja i JESAM starija, usprkos razlici u godinama.
Anyway, "dobro slaganje rečenica i gramatičku pismenost" nisam uopšte pokupila od mame, čak štaviše, trenutno sam JA najviše gramatički pismena u svojoj porodici, al oke, kad si prvak iz natjecanja baš vezano uz to... Šta da se radi😗😗😗

Wtf?🤣🤣
To za "vređanje". Čim si rekao da sam premlada i ne razumem "takve stvari" odma si me uvredio zato što godine uopšte nisu bitne oko takvih stvari. Kako sam rekla u drugoj poruci, o takvim stvarima se uči rano, a najviše u pubertetu. Dragi moj, kad su te stvari u pitanju, uopšte nisam svetica niti to krijem.


Čime sam ja to uvredila samu sebe?🤣🤣
Anyway, nemam direktnog iskustva s travom, niti sam ju ikad konzumirala, al iz mesta odakle ja dolazim, ako iole ne znaš o "vutri" onda ni ne pripadaš vamo, tkd...

What the...?🤣🤣🤣
Uopšte nisam ni rekla da sam "shvatila" da tučeš curu 🤣
Kako god, to je ironično rečeno, zapravo me zaboli kakav ti je ljubavni život, ono ne znam te, nisam u kontaktu s tobom,.. samim tim, boliiiiiii meeeeeeee 🙉🙉🙉🙉🙉


Kad ostavljaš takve komentare, makar ih ostavi na adekvatno pitanje 🙂

Srry Bože, nisam te prepoznala. Nauči me "pravilnom ponašanju".🥵🥵🥵

Zašto ne?🤣🤣🤣
Mogli bi jednom i zajedno ga napraviti pa da te hranim🥣🥣🥣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ajde, nemam nameru se više raspravljati, pooooy sweetheart 😗😗😗😗

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

23.01.2021.

javno izlazis iz ormara, zvucis ko obicna lezba s tim "sorry, honey, anyway" i ne znam kakvim izrazima, ugl ne raspravljam se s dječicom, samo ti uzivaj u svojoj zrelosti :D

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

23.01.2021.

i ovo je hrvatska stranica, ti se vrati u srbiju

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

23.01.2021.

moze igrat cemo se hranjenja cokolinom ja stavim žlicu cokolina bez mlijeka u usta i onda mi ti stavis svoju boob u usta i tako zalijem malo i tako ces me hranit cokolinom mmm moze dodii ako ista volim to su boobies srpskih curica od tek navrsenih 15 godina. :D mljacc

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

23.01.2021.

Ne živim u Srbiji, već u Hrvatskoj, da si iskoristiš mozak toliko koliko se uzdišeš, znao bi da Hrvati nisu jedini stanovnici Hrvatske 🙂

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

23.01.2021.

znam da nisu, zato ti i kažem da se vratis u srbiju, ne preseravaj se jer si uzasno naporna osoba, s tim engleskim izrazima i glumatanjem kako si ti neka odrasla i ovo ono imas 7 godina, ne glumataj vise jer ides ispast pamenta a svak ko je imalo stariji na ovoj stranici moze skuzit po porukama da je to samo gluma, shvatit ces kroz koju godinu, dotad mi dodi stavi svoju maloljetnu srpsku sisu u usta i'm thirsty

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

23.01.2021.

ako uopce znas sta je sisa xD
nemas zivot i tvoja egzistencija je besmislena, takve kao ti u osnovnoj a pogotovo srednjoj niko ne voli, ti si onaj anti kul tip osobe koji ide po natjecanjima i posvećuje zivot skoli i tuzaka druge, dovoljno govori cinjenica koliko imas socijalan zivot kad si ovdje non stop i komentiras svako pitanje i svaki tuđi odgovor. lamee

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

23.01.2021.

Svetica si itekako, maštaš čak o sexu u troje, čak ti se kao "gade neki" odluči se honey :)))

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

23.01.2021.

Bože 😂😂😂😂jesi ti dobro?
Rođena sam u Hrvatskoj i u njoj ostajem dok ne odlučim drugačije.
Anyway, kad već toliko želiš da se "vratim" u Srbiju, ja želim da se ti vratiš u pičku materinu 🙂

Wtf?🤣🤣🤣
Anyway, kako kod da okreneš, odraslija sam od tebe 😂😂😂
I još jednom ponavljam, koristiću izraze koje ja želim koristiti boi 🤗🤗🤗

Dogovoreno, usto dovešću par osoba pa neka te hapse zbog pedofilije 😘

Jel TI znaš šta je sisa?🤣
Verujem da si dosad video to božanstvo samo u pornićima, ovako ti ni jedna nije dala 🙂
#no_boobs_for_you

Woooooow 🤣🤣🤣🤣 kakav životopis, e🤣🤣
Ajde se ti malo više informiraj o meni pa se čujemo kasnije 😘😘
Btw, ne komentiram tuđe odgovore, ali evo, tvoj mi je zapao u oko

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

23.01.2021.

Oooo UNDERDOGS, šta ima?
Ili ti je draže Ivane?

Kako kod, ne maštam u troje, to mi se, štaviše, gadi 🤣🤣
Kako god, nisam svetica, imam dirty stranu, ali pusti mene. Šta je s tobom?
Sećam se da si čak i sa mnom imao hot chat 🤣🤣🤣
#virgin_pa_hot_chata_s_maloletnicima

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

23.01.2021.

Ugl, pooooy obadvojici, uživajte pičkeeeee 😘😘😘😘😘😘😘😘🥵🥵😘😘

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

23.01.2021.

"boi", "anyway", "woow", također pusti hashtagovi koje si sama izmislila tipa "no_boobs_for_you" i sl. te čine jakoooo cringe osobom, razinom cringa veceg od tik toka kakve i koriste male fulje kao ti. druga stvar, i sam sam maloljetan još 3 mjeseca tako da dotad te stignem izmust ufff. "ako zelis da se ja vratim u srbiju, ti se vrati u pičku materinu" - svaka čast, tu dokazuješ ono šta sam prvo rekao a to je da si zapravo ultra super ne zrela, samo glumataš da nije tako. to što si rođena u hrvatskoj ne znači da si hrvatica jer nisi, tako da opet ću ti reć - vrati se u srbiju. "imam dirty stranu" lol koju? onu kad ti se upale crtići u tvu? il si dirty kad se zaprljaš čokolinom? a i vidim da te drugi ovdje isto hejtaju jer se preseravaš, možemo oboje govorit šta god hoćemo al svima je sve jasno. dok se ti preseravaš ja pušim travu i smijem ti se. ne krivim te jer sam se i ja ponašao retardirano kao ti, al ti imaš 15 (btw honey gore si upravo priznala da imaš 15, a prije si rekla da nemaš toliko), a ja sam se tako ponašao do 5. razreda.

anyway, ne planiram se svađat, samo ti živi svoj odrasli život i "zabavljaj" se ovdje na teenu 24/7 jer si ne prihvaćena u društvu pa boraviš ovdje. :D

i zašto si mi ukrala profilnu?? :'(( :// poyy honeyy <3

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

23.01.2021.

Sreco i kanta za smece je ljepsa od tebe😁

Bubausupi

Bubausupi

24.01.2021.

Pa sta je ovo? 🤣🤣

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

24.01.2021.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ajde byeee

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

24.01.2021.

Ivane, ti mi se ne javljaj :/
I smeće koje se nalazi u kanti je lepše od tebe :/

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

24.01.2021.

okej samo drugi put nemoj sama sebi lajkat komentare kao ta dva iznad O_O

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

Koji Ivan ba? Ti si pukla 😂

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

24.01.2021.

🤣🤣🤣znači igramo sa dokazima, a? :) oke, očekuj skrin u pop-u kao dokaz, pozdrav :)

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

Dijete tebi je 14 godina i prijetiš si jesi normalna ti? Vidi se da si balava još.

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

24.01.2021.

Ne pretim Ivane nikom🤣🤣🤣
Al za svaki slučaj ću tamo staviti skrin, čisto da se vidi das si to ti
Ustvari, zašto da trošim svoje dragoceno vreme kad se i po odgovorima vidi da si to ti tkd, svedno je i da stavim 🤣🤣🤣

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

Prijetiš ali dobro..kažeš inteligentna si i zrela po godinama? Sve vidim..da si to što kažeš valjda bi znala da se privatni razgovori ne dijele nigdje.

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

Ugl ajd nisi skužila moj sarkazam "ti si pukla" evo još jedne prijetnje sjećam se da si rekla da bi dečka koji je grub prema tebi raskomadala i rezala mu svaki dio kože i ne bi imala nimalo suosjećanja za to što radiš,naprotiv uživala bi, ovo su ozbiljne prijetnje nisu meni ali eto da se vidi kakva si zapravo, praviš se dobrica..nemoj se samo vaditi ovo je bila zajebancija jer sam prošao tu školu već.

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

24.01.2021.

🤣🤣🤣tada sam bila ljuta i izvan sebe, u svađi tačnije :)
al nema veze, u stanju sam napraviti to :)

Nikich13

Nikich13

24.01.2021.

Televisa presenta

dajjmispinaat

dajjmispinaat

24.01.2021.

a ti ivane pamtis sto je ona napisala na nekom pitanju i citiras tak komentare od prije tko-zna-koliko?? 🤤

psihijatrijski slučaj, pises kretenske komentare 0-24

dajjmispinaat

dajjmispinaat

24.01.2021.

underdogs zar stv mislis da nitko ne zna da si ti ivan95? 😂
najbolje u svemu je kad glumis "retardiranog dobricu" u komentarima a onda opleteš sa ruznim rijecima i trazis nekog iza kog ces se skriti i glumiti nasilnika...
gdje ste vidjeli da se devil girl preserava? hestegovi i anglizmi su sasvim ok i tipican nacin komunikacije na netu pa cak i u Hrvatskoj..

a prozivanje na nacionalnoj osnovi je najniži "pokusaj" spuštanja... 👎👎

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

24.01.2021.

💗💗💗💗💗💗💗

MandaFlasarka

MandaFlasarka

24.01.2021.

Psihijatrija.

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

24.01.2021.

ovo je zadnji komentar od mene;

@dajjmispinaat - nisi mene ni spomenula al posto sam ja taj koji se dira u tuđu "nacionalnu osnovu" ću se i objasnit; kratko i jasno ne diram se ja u ništa. ja sam zadnja osoba na svijetu koja bi išla nekog osuđivat na temelju nacionalnosti, vjere, izgleda i sl., nisam rasist ni nacionalist ni išta sl, takvi ljudi mi se gade jer svi smo mi ljudi nebitno ko je odakle, samo sam joj rekao da se vrati u srbiju, ne bitno šta je riječ o srbiji općenito da je sa Havaja ja bi joj reko vrati se na Havaje, tu se ne diram u nacionalnost ni išta već jednostavno kažem "otiđi odavdje, vrati se gdje i pripadaš" i tjt, tkd opet samo još jedan likuša koja misli da je nešto onako kako je ona shvatila, a realno si totalno krivo shvatila jer u "vrati se u srbiju" nema nikakve diskriminacije ni icega, apsolutno je jednaka stvar ko šta je i ona meni rekla da se vratim u pičku materinu...
također, nmg reć da su engleske fraze i hashtagovi okej jer je to totalni cringe današnje generacije, kad mi mala od 14 god dode sa "honey, anyway i sl", to je nesto najgluplje, kraljice u hrvatskoj si, iz srbije si, ne glumi mi sa tim engleskim, točno je mogu zamislit ko neku bulling zensku iz nekog americkog teen filma koja maltretira ljude po hodniku prilazeći im sa "honey".... također hashtag, brate ako je tebi normalan hashtag "no_boobs_for_you" il kako je već rekla, onda si i ti jednako bolesna ko i ona, a to da je bolesna i dokazuje gore činjenica šta je rekla za rezanje i masakriranje dečka, ona vjv nije ni svjesna da kad bi to neka kriva osoba vidjela da se ona i ne bi baš dobro proslavila... ukratko priča, a vi judgeajte koliko hocete, ja sam zavrsio u psihijatriji dva dana jer sam pricao online o samoubojstvu kojeg sam zaista planirao, to je došlo do krivih očiju i završio sam tamo gdje nisam baš trebao... također mi je jednom jedan lik ovdje prije par godina (tad se tu zvao Veritas, ako ga neko zna, stariji lik) prijetio pun vrag policijom jer sam isto ovako se bahatio i glumio ko ova mala... zamisli da neko vidi onaj njen komentar, možemo se mi zajebavat al to bi je moglo skupo koštat jer predstavlja prijetnju za druge ljude, potencijalno i za sebe, jer ima svega 14-15 god a takve stvari govori, čak i da nije spremna napraviti to što kaže, sama činjenica da to govori je stvara bolesnom... ja sam tu gotov s pričom, vi odite gledat JoomBoos i baku prase, al sa tim cringe hashtagovima i engleskim gej izrazima odjebite... thanks honey!

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

dajmispinat daj još malo lajkaj svoje komentare :)

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

I da još nadodam ako ona može lagati bez ikakve potrebe da ima 15, ja mogu reći da nisam "ja" jer se to apsolutno nikog ne tiče ni moja privatnost, a curica balava itekako ulazi u to..rasprava i od mene gotova, smilenowcrylater nije u tome stvar što ona koristi engleske riječi već licemjerje ona nikom ne prijeti ona je "Bog i batina!

Bubausupi

Bubausupi

24.01.2021.

Ja ne znam ko je ovdje luđi ove djevojčice koje započinju dramu jer im je dosadno ili ovi likovi koji ni ne pripadaju na teen koji istu nastavljaju. Msm "wtf".

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

Pa i ti si punoljetna što radiš ovdje?

Bubausupi

Bubausupi

24.01.2021.

Da ali se još uvijek ubrajam u teen grupu, koliko znam ti više ne. Slab ti je argument, nemoj ni počinjat sad tu samnom nesta, s tobom mi se ne raspravlja.

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

24.01.2021.

@Bubausupi - ma kako mi nije mjesto tu, nemam ni 18 još tek za 3 mjeseca xD
@UNDERDOGS123 - okej ti pričaš o licemjerju ja pričam i o licemjerju i o tome kako je cura cringe, okej ko sam ja uopće da sudim dal je netko krinđ il ne al kad me neko počne hejtat i srat jer se pronađe uvrijeđenim u "pre mlada si", to je njen problem i zato i ja iznosim prave činjenice, a ne ko njene uvrede "eeeewww ti pušiš travuuuu"...nije doslovno tako rekla al drugim rjecima je... ugl nabili smo vec 50 komentara uzalud, sve pet zivot ide dalje samo nek curica manje kenja jer je nitko nije prozvao već ona sama sebe, dok sam ja rekao "premlada si šuti" ona je počela dirat se u moj privatni život (u to što ja konzumiram, pa je spomenula i moju bivšu, također je prva počela sa uvredama i sa bahaćenjem i cringe momentima), i'm just spittin' some facts maaann... uopće nisam tu radi svađe baš naprotiv trenutno imam previše slobodnog vremena pa reko da pomognem ljudima isto kao što su i oni meni prije 4 god kad sam visio ovdje 24/7 i tražio odgovore na "kako je poljubit" i sl. pizdarije, al uvijek ima malih glupačica koje su umišljene i tripaju pa me sputavaju u mojim pozitivnim namjerama!!! :((( #justlove #nohate #iloveserbia #stopusinghashtags

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

I tebi je "slab" duso cim navrsis 18 nemas ni ti radit nista tu..lakse je drugom popovati pometi ispred svog praga.🤗

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

Smilen potpisujem :)

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

24.01.2021.

Isuse pomoli se za nas koji ne znamo šta činimo... Amen.

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

24.01.2021.

BOG NE POSTOJI !!! samo ENERGIJA, pozitivna i negativna, bog i sotona kako se prikazuju na slikama je samo vizualni/slikovni prikaz, oni ne postoje kao bića negdje u nebesima... oni su u svima nama, samo što kod nekih prevladava više jedno a manje drugo, al apsolutno je sve ENERGIJA kojom smo okruženi! vrijeme ne postoji već je izmišljeno od strane ljudi, također sadašnjost ne postoji već samo prošlost i budućnost, sve je ovo ogromna simulacija, jeste li ikada pomislili kako je zanimljivo da ljudski mozak istražuje samoga sebe??? morao sam se ventat negdje, ovo su sve samo random spoznaje do kojih dolazim svakodnevno sve više otvarajuči svoje treće oko, samo vutra i meditacija i to je to rokaj duboke misli, također sam prodao dušu vragu još prije par godina i svakodnevno sve više padam u vlastitu rupu koju si sam kopam, smisao života ne postoji već si ga sami kreiramo, muči me egzistencijska kriza noćima, nihil je jedino za što ja znam!!

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

24.01.2021.

🤣🤣🤣🤣tebra, daj i meni koju 🤣🤣🤣baš mi treba nešto da oteram sve u 3 pm i otvorim "treće" oko🤣🤣🤣🤣da nije bilo svađe, uzela bih te za dilera 👌🏻🤣

Bubausupi

Bubausupi

24.01.2021.

Ivane dušo kad naučiš na sta se odnosi pojam teen javi mi se, do tad nemamo o cem pricat, rasprava gotova hahahhahahaha. Smile tebi se nisam ni obratila, kako se ljudi sami pronalaze je fascinantno hahahaha

smilenowcrylater_

smilenowcrylater_

24.01.2021.

bas sam mislio da smo napokon zavrsili s ovom temom, al aj rec cu jos i ovo.... @Bubausupi ja sam se pored sto komentara izgubio i ne znam sta je ovaj lik pisao jos i jel spominjao kakvu nacionalnost i sl, mislio sam da si to rekla za mene jer si napisala u drugom razlomku od ovog gdje si po njemu srala i plus ja sam taj koji je 2-3 puta spomenuo da se vrati u srbiju, nisam vidio da je on ista slicno pisao, tako da etoooo..........

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

Bubausupi također dušo i opet ponavljam prvo pometi ispred svog praga onda mene komentiraj, nije vaša stvar svakako što sam ja ovdje, šta se toliko vi brinete oko toga..vidi se da nemaš svoj život.

Bubausupi

Bubausupi

24.01.2021.

Ivane ispred mog praga je pometenk uvijek, redovno metem, a život iskreno da ti kažem nemam zato i jesam ovdje 🤣

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

24.01.2021.

Bar priznaš ajd.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

33.719
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!