Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Zamrzivanje godine na faxu

0

12:26 30.07.2021.

Htjela bih zamrznuti godinu na faxu. Nisam sigurna da li zelim nastaviti studirati, imam nekih nerijesenih ispita koji su uvjet za nastavak... pa bih zelila u narednoj godini odluciti da li bih nastavila ili ne. Zna li netko kako zamrznuti godinu? Sto sve treba za proces? Pokusala sam naci info na netu al bez puno uspjeha. Radi se o ffzg.Komentari

helouhelou

helouhelou

31.07.2021.

Iskreno, nemam odgovor na pitanje, al preporucila bih ti da o tome pricas sa najdrazim profesorom ili nekime od povjerenja na faksu.

31.07.2021.

Obrati se referadi.

JagodicaBobica

JagodicaBobica

31.07.2021.

Obrati se vladi.

Marina235

Marina235

16.08.2021.

Nisam sigurna, ali mislim da godinu možeš zamrznuti samo uz validan razlog. Tragedija u obitelji, bolest, trudnoća... Sigurno postoje i nekave iznimke ako se procjeni da je tvoja situacija nešto što te spriječava u izvršavanju fakultetskih obaveza. Najvažnije je za sve to imati nekakvu dokumentaciju koja će to potvrditi. Trebaš se obratiti referadi za detalje. Sretno!

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.866
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!