Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Vaše mišljenje

0

19:58 01.11.2021.

Zdravo svima i unaprijed se ispričavam na dužini teksta. Zanima me vaše mišljenje o mojoj situaciji i tko je u pravu. Prije 1.5 godina su mi se rastali roditelji. Tad je mama bila obolila od raka. Tata je otišao i preselio se k nekoj ženi koju je još prije bio upoznao, imali su neke simpatije jedno za drugo. On je bio ponudio mami prijevoz za liječenje i brinuo se o nama dok nje nije bilo doma, no uglavnom je to bilo to od njegove pomoći. Ona je bila plakala, slomljena, da joj nije pomogao nego je otišao. Ona je prema njemu bila odvratna, vrijeđala ga, maltretirala ga svaki dan, nikad mu nije htjela pomoći uglavnom, zlostavljala ga. Oni su bili potpisali zajedničko skrbništvo, ali ja nisam htjela ići kod njega doma već bi se ovako negdje šetali jer sam se bojala reakcije nje i čak ni sama nisam htjela ići. Tek nedavno je razgovarao s mamom i napokon smo otišli u njegovu kuću. Mama mi od tad stalno govori kako me nije sram ići tamo, da ne trebam ni dolaziti doma, da sam glupa, govno, niškoristi, da sam isti on.. Vrijeđa me i bude stalno ljuta. I mene je i prije stalno vrijeđala svaki dan i čak je se bojim malo. Tko je tu u pravu? Imam 16 g ako je bitno.Komentari

Ing_rid

Ing_rid

02.11.2021.

Tvoja mama je ljubomorna

Darcy05

Darcy05

02.11.2021.

Mama ti je jako povrijeđena ali definitivno to na krivi način pokazuje. S jedne strane vjerovatno nije lako kada te netko tako povrijedi i to kad ti je najteže u životu. S druge strane to što je tvoj otac bio loš muž njoj ne znači da je loš otac tebi i ona bi to trebala shvatiti. Popričaj i sa ocem i sa njom. Ne znam što drugo ti preostaje.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.487
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!