Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

tjelesni helpp

0

23:03 28.10.2020.

ok već sam tu bila postavljala pitanja znači može li mi neko sam ukratko dati neki uvid u pravila i način igranja nogometa, košarke, rukometa iskreno nezz gdje bi počeli s učenjem? thxx ekipa zakon steKomentari

29.10.2020.

Ja ti mogu ukratko objasnit košarku. Nemam blage veze o rukometu il odbojci i zato razumijem kako gledaš na tu igru.. Najvjerovatnije ako vas je malo, ćete igrat 3na3 ili će vas ocjenjivati neku tehniku i konkretan zadatak ili vas možda usmeno ispitati, pokaži tu i tu liniju ili poziciju i objasni.. Mada savjetujem da ju probate nekako odobrovoljiti, kupite joj neku bonbonijericu i ispričajte se ako ste bili nemogući prethodni čas.. Također savjetujem da ako i znaš neki od tih sportova igrati da se ne pokažeš baš, jer će te kasnije tjerati da igraš bilo prof. ili drugi učenici dok to vrijeme možeš spavati, pušiti vani, učiti i pisati zadaću za idući sat..

Ugl imaš nekoliko pozicije a ovo su glavne 1. centar (najveći igrač i direktno puca ispod koša kada mu neko doda loptu), 2. ili vođa napada (najduže dribla loptu i onda ju dodaje šuteru), 3. bek šuter (kao što mu ime govori šutira loptu i postiže najveći broj pogodaka) i 4. krilo (nisu glavno u vođenju niti šutiranju i to je najčešće tip koji čeka da protivnička ekipa izgubi loptu i on ju preotme, brzi su i okretni). Cilj je jasan voditi loptu i ubaciti ju u koš. Ovisno odakle šutiraš to donosi različite bodove, 1,2 ili 3. Zato postoje linije na terenu. Lopta uvijek mora da bude driblana, osim kada ju igrač vodi vremenski po pravilu 3 (zadržavanje ispod koša),5 (vođenje bez driblanja u terenu) i 8 (za prijelaz u drugu polovinu terena dakle suportnu) sekundi. Svaki tim ima 24 sekunde za svoj performans zakucavanja lopte. Na prvu se čini nejasno da se odbrojava, ali bude ti čudno da držiš loptu za sebe duže od tog predviđenog vremena.
Faul se dosuđuje kada fizički blokiraš drugog igrača, kada napraviš više od jednog koraka bez vođenja lopte ali ta pravila su za suce i vjerojatno vam neće trebati niti ćete imati simulaciju prave igre.. I uvježbaj ispravan skokšut i driblanje

29.10.2020.

svi debeli trutovi niko niš ne igra?

29.10.2020.

Tko mi je lupio minus? zločesta dečica!

Nikich13

Nikich13

30.10.2020.

Javi se. Objasnit ću ti za nogomet,a rukomet i košarku ne znam, oprosti.

11.11.2020.

hvalaaa valjd će bit od pomoći :**

13.11.2020.

Dieter01👏👏👏👏👏👏👏

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

33.666
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!