Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

tata me zabilježio za cijeli život!

0

11:32 14.06.2012.

Mislim da će ovo biti prilično dugačko, no vjerujem da vrijedi pročitati. Možda je netko bio u istoj situaciji. A možda i shvatite da postoje puno veći problemi od odabira grudnjaka ili 'kako prići dečku'.

Za početak, imam 16 godina i idem ekonomsku školu (sad sam završila 2. Raz). Odmalena sam bila jako vesela djevojčica, često sam nervirala mamu jer sam radila gluposti (a kao i sva djeca), voljela sam prkositi mlađem bratu, sve u svemu bila sam kao i svako drugo dijete. Moj tata je otišao raditi u drugi grad kad sam imala negdje 2 godine, a taman se i moj brat rodio. Sva je briga pala na moju mamu, ona nam je bila i mama i tata. Savršeno je to radila, nisam nikada mislila o tome kako mi nedostaje otac. Nije ga bilo negdje 5 godina. A onda se vratio. Voljela sam ga, išli smo skupa na more, uglavnom bio mi je drag kao i mama.s vremenom se promjenio, zapravo mislim da je samo maska pala, on je oduvijek bio takav. Kako sam odrastala shvaćala sam kakva je zapravo svinja moj tata. Pun bijesa, Tvrdoglav, vikao je na mamu jer stalno ide baki, svaki put kad se posvađao s mamom i mene je prekrižio, iako nisam ništa bila kriva. Stalno mi je govorio kako sam ista kao mama. Svi su ga ljudi mrzili, o svima je govorio samo najgore, nikada u nikome nije vidio ništa lijepo. Samo je on napametniji i on sve zna. Bio je zaslijepljen vlastitom savršenošću.

Kako je vrijeme prolazilo sve sam se više svađala s njime, govorio mi je ružne stvari tipa 'drolja, pička itd'. Nije mi dopuštao da se idem družiti sa prijateljima, govrio mi je kako neću uspjeti u životu i kako ću biti glupa konobarica..... Jednog dana sam pronašla papir kod njegovog kompa, nešto za alimentaciju. Imao je kćer, mlađa od mene. Zato i je tako dugo izbivao, nije ga bilo 5 godina. Prošlo me, nisam se previše obazirala, nisam nikome rekla

Imala sam 13 godina kada je počeo pakao. Bilo je ljeto. Ostali smo sami doma i ja sam se krenila kupati. Napunila sam kadu i ušla,zatim je on došao u kupatilo. Počeo se skidati i ulaziti u kadu. Srce mi je snažno lupalo kad sam ga vidjela...golog! bilo me strah i susprezala sam suze. Tjerao me da ga moram prati, kao i on mene.

S vremenom je to postajalo sve češće, često smo bili sami doma. Rekao mi je da je to normalno, da to ima i na internetu. Ja nisam znala šta se događa, samo sam znala da me strašno pogađa to tatino ponašanje. On je utjelovljenje zla!

Kad bih dolazila iz škole, molila bih boga da vidim otvoren prozor od kupatila, ako je otvoren to je značilo da se taj dan ne planira sa mnom kupati. A Ako je zatvoren, želi zagrijati prostoriju. E onda bih smišljala planove. Rekla bi da sam se dogovorila ići vozati, da idem vamo tamo. Često sam znala preko ljeta od jutra se vozati pa sve dok mama ne dođe s posla (do 3). Nisam ni sama znala kud idem, bilo gdje, samo da nisam njemu blizu.

Na svašta me tjerao..da ga zadovoljavam (mojom rukom), da mu ga stavljam u usta, dirao me. A ja...........ja sam samo osjećala prazninu, jad, bijes.........praznina, kao robot bez osjećaja. Djevojka bez osjećaja koja samo služi tati da se zadovolji. Bila sam mu igračka.
Postala sam jako religiozna. Pošto me bilo sram mami priznati, imala sam samo Njega. Boga...da mi je netko rekao koliko ću se veseliti ići nedjeljom na misu, rekla bi mu da je lud. Ali bilo je tako..molila sam boga da tata prestane, molila sam ga da mi da snage, samo sam htjela da bude uz mene. Često bih se uhvatila za lančić (križić) dok bi se kupala s njim. Molila sam ga da izdržim. Bože, kako sam postala snažna! Za to vrijeme uopće nisam bila toga svijesna, samo me nešto tjeralo da izdržim. I znam da je Bog bio uz mene, dao mi je toliku snagu!

Mislim da se to sve događalo nekih godina dana, kad je opet došlo ljeto. Mama i brat su se pripremali otići u ujinu vikendicu, po grožđe. Stalno sam ju ispitivala kad će se vratiti, ona je primjetila da sam nervozna i rekla mi je da kažem jel imam problema, a ja sam naravno šutjela. Probudila sam se rano da pozovem jednu moju prijateljicu da odemo na tenis. Sve sam isplanirala! Otići ću na tenis prije nego što mama ode, jer ako mama ode prije mene, postoji mogućnosti da će tata reći da ostanem doma, a ovako će mi mama dozvoliti da odem. Zvala sam ju i zvala, javila se njena baka i rekla da spava. I kad sam ju nazvala, rekla je da ne ide. Opet su mi potonule sve lađe, opet sam se psihički spremala ! OPET!!!

Otišla sam u svoju sobu i pogledala Marijinu sliku. Paranoično sam ju molila za čudo! Da se nešta desi,samo da ta tortura prestane. Hodala sam tako po sobi, plačući, moleći...nešto je puklo u meni i odlučila sam reći mami, prije nego što ode u vikendicu. Izašla sam van, mama je sjedila na našoj klupici. Sjela sam pored nje i nešto mi je pričala. Nisam je mogla slušati, u meni je bila oluja: 'reći ili ne reći'. Inače bih svaku njenu riječ upijala kao spužva, jer je ona moj uzor, izvor snage i sreće, ali ovaj put nisam. Mama me opet pitala jel sve u redu.....i onda sam joj rekla.......

Osjećala je prazninu, bijes..dijelila je sa mnom tugu. Tata je bio kod uje i otišle smo tamo...mama je rekla tati da neće ići u veikendicu jer joj nije dobro. Rekao joj je da se odmori jer će grožđe brzo istruniti, treba ga pobrati. Kako je samo prljavo igrao! Gledala sam ga sa gađenjem! Fuj!

Mama je rekla da će iduće jutro reći tati da sve zna. No svaki put kad bi se probudila, tata je već bio pripit. Nije mogla s njim razgovarati, jer nije bio pri sebi. Zapravo, on nikad nije bio pri sebi!
Prošlo je par dana, mama me nije napuštala ni sekundu, jer se bojala onog vraga.

Jedno sam se jutro probudila i vidjela da pričaju. Moja mama mu je rekla! Kako sam bila sretna, kao da sam dobila na lotu. Bila sam ponosna, sretna...ma najsretnija!!

Gotovo je!

Prošle su gotovo 2 godine od toga. Tata je i dalje nastavio živjeti s nama, par puta je govorio kako će otići, ali ništa od toga. Prolazili smo jedno pored drugog kao stranci, koji puta bi izmjenili koju riječ, ali ono ništa posebno..par puta se počeo ulizivati, kao da se želi pomiriti. Ali neću! Nisam pristala...on nije normalna osoba, poremećen je. Ne znam njegove zle namjere i ne želim ga.
Već par dana govori kako je našao neko mjesto gdje će živjeti, a i stalno ga zivka neka žena. Koja glupača! Kako netko može biti sa takvom okrutnom osobom. Garant glumi pred njom da je dobar. Ma ustvari, baš me briga. Samo neka moja mama, brat i ja živimo u miru.


Ovo me iskustvo kreiralo kao osobu. Snažnu osobu koja se ne predaje. I neću, nikad se neću predati. Obećala sam mami i Bogu da ću uspjeti u životu. Neću biti samo djevojka sa sela, ja ću biti velika. Postala sam ambiciozna, imam puno ideja i želim osnovati firmu. Voljela bih upisati neki fakultet što se tiče menadžementa i biznisa. Imam puno ideja za vlastitu firmu. Neka vidi moj tata šta je 'drolja i pi*ka uspjela! Voljela bih proputovati svijet, to je moja strast. Silno želim upoznati nove kulture, običaje, vidjeti daleke zemlje. I hoću! Znam da hoću, jer je bog uz mene i ne predajem se.


Ovom pričom sam vam htjela reći da nikada ne bude bezobzirni, 'ladovine', jer nikada ne znate šta će vam život donjeti. Nekoć sam bila bezobrazna i prkosna klinka, sada ozbiljna djevojka koja više neće dopustiti da se blati po njoj.


Ljudi, ne predajte se! život je predivan, znam to. često nam život servira neke ružne stvari samo kako bi ojačali, kako bi se opametili. prihvatite svoj križ! nosite ga ponosno i vjerujte u sebe. svi su probIemi prolazni, ništa nije za zauvijek.

I budite zahvalni Bogu za sve čime vas je blagoslovio.Komentari

14.06.2012.

Vrijedilo je ovo pročitati. :)
Tebi svaka čast jer ja ne znam da li bi ikad mogla to sve izdržati.
Respect. :*

14.06.2012.

ja ti skidam kapu...
plakala sam dok sam čitala,jer ovo je tužno što neko sa toliko godina mora preživjeti sam,a opet ostati na nogama i snažno koračati kroz život...i naravno ne gubiti nadu i imati vjere...
zaista si mi promjenila neke poglede na svijet,na situacije...i vrijedi ovo pročitati...
iskreno,divim ti se...i želim ti svu sreću i da uspiješ u svojim naumima...

14.06.2012.

totalno se slazem s inthedark7. :)
Svaka cast, i puno srece u otvaranju firem, kad dode vrijeeme za nju. :)

14.06.2012.

Bravo za tebe!
Da sam u tvojoj situaciji ja bi oca zatukla palicom ali ti si snažnija.

14.06.2012.

Slazem se sa InTheDark :D

14.06.2012.

..ovaj tekst....je tako tužan, i suosjećam s tobom,jer znam kako je to kad ti je vlastiti otac smeće i ponaša se kao svinja....

14.06.2012.

Iskreno, sumnjam da je ovo istina. Ali opet, ako jeste, svaka ti cast, ali opet, mislim da si ga trebala prijaviti, ne razumijem zasto ste nastavili zivjeti sa njim, i u jednom dijelu si napisala da ima 'cerku, ta devojcica je mladja od tebe, zna li tvoja mama za to??? Ako je ova prica istinita, mislim da ne trebate zivjeti sa njim, to je mentalno poremecena osoba, alo on je tebe seksualno zlostavljao, a tvoja porodica i dalje zivi sa njim!?!? o.O Ne znam, mozda grijesim, ali trebate ga prijaviti, pa i da je Bog, a ne tvoj otac (koji se ponasa kao da si ti njegova robinja a ne 'cerka). I jos jednom, mislim da ovo nije istinita prica (mozda si pronasla nesto na netu, obradila,i objavila ovde sa (mislim) dobrim namjerama, ali opet, ako je istina RESPECT!

14.06.2012.

svaka čast..želim ti da uspiješ. :)

streberka: može te biti sram šta si napisala. mislim da tvoj komentar može napisati samo osoba koja nikada nije istinski patila. zar bi netko mogao ovo izmisliti sa ovoliko osjećaja i detalja?
srami se!

14.06.2012.

Zaista te poštujem.

Pregurati to preko svojih leđa sa 13 godina, posle svega pogledati tu osobu u oči, proći pored njega, nazivati ga "tatom" i što je najvažnije ostati normalan...

14.06.2012.

prolaze mi trnci kroz tijelo, još sad nakon što sam pročitala....ako je istina,a vjerujem da na žalost je...onda nezz kako si to izdržala....:((
ali i da slučajno nije istina, nije bitno jer je važna poruka i utjecaj priče..........:/

14.06.2012.

streberka: ja sam autorica, i nisam se planirala odati sve dok nisam vidjela tvoj komentar.
mama je naravno znala da su djevojčicu (tatinu kćer), a kasnije mi je tata i sam priznao. imala sam 12, 13 godina kad sam našla taj papir. a šta je trebala napraviti moja mama? doći i reći mi: e tvoj tata je bio u drugom gradu 5 godina jer je imao ljubavnicu. e da, osim toga, imaš polusestru. naravno da bi mi jednog dana rekla, ali tada je bilo prerano.
ma kud da se odselimo sa maminom jadnom plaćom? kuda? ti ne znaš kakav je moj tata, i bolje šuti! gdje god da odemo, bio bi u stanju dolaziti i cijele noći udarati po prozorima da se vratimo.
imala sam 13 godina i nisam imala pojma šta se dešava? nije mi bilo ni na kraj pameti prijavljivati ga policiji. bilo me sram vlastitoj majci priznati, a komoli policiji!!

ma zašto uopće objašnjavam nekome tko takvo što nije ni proživio (niti želim da proživim).

14.06.2012.

Svaka ti čast kad si sve to izdržala! I ne mogu vjerovati da postoje takvi ljudi o.O
Želim ti svu sreću u životuu i da ti se otac što prije odseli što dalje :) <3

14.06.2012.

Svaka ti čast,i stvarno počela sam plakati. Naprosto,tvoj tata je čisti debil i fakat poremećena osoba. Čuvaj se,i nastoj pratiti svoj cilj. :)

14.06.2012.

Oke, izvini, ja sam i gore navela da ako je istina (a sada vidim da jeste) : RESPECT!

14.06.2012.

^skidam ti kapu. malo tko bi ovo izdrzao. zelim ti sve najbolje u zivotu,a tom gadu da bude sto dalje od tebe i od tvoje obitelji.samo vjeruj u Boga i sve ce se svesti na svoje.

14.06.2012.

Prošla sam kroz sva moguća sranja u životu, ostala sasvim normalna, postala jaka, ali mislim da ovo ne bih pregurala.

14.06.2012.

nmeogu vjerovat...da neko može to preživjeti,svaa čast ja to nebi moga <3

14.06.2012.

Ti si heroj!

14.06.2012.

Respect....Ja sam se rasplakala. :)
HEROJ SI <3

14.06.2012.

RESPECT DO NEBA...............SVAKA CAST :)

14.06.2012.

Svaka ti cast sto si sve ovo prezivjela!RESPECT!

Divim ti se sto si to uspjela prezivjeti jer ja nebi mogla.

14.06.2012.

svaka ti cast...dok sam citala ovo stvarno nisam mogla vjerovati da ti se tako to desavalao u zivotu...
ja bi to djubre zaklala sa zadovoljstvom i to tupim nozom da se sto vise pati...

al et hvala Bogu sve je to zavrsilo...i ostani jaka i ustrajna u svom cilju..pa dokazi tom debilu ko je kakav.... :)

14.06.2012.

Wow! Svaka čast! Nadam se da ćeš uspjet u svojim planovima :)

14.06.2012.

Zbog takvih ljudi mrzim vlast koja je zabranila smrtnu kaznu.

Svaka ti čast.

14.06.2012.

I onda poslije ovog nek' neko napiše..'' Ljudi, imam problem ogromnih razmjera, ne znam što ću, užasno mi je - Imam male grudi :$ ''

Ja...ja na ovo nemam riječi. Svaka ti čast. Imaš moju potpunu podršku !!

14.06.2012.

čestitam ti ja to ne bi mogla izdržat

14.06.2012.

Ovim si mnogim klinkicama pokazala da ima većih problema od odabira grudnjaka,neuzvraćene ljubavi i slično...Skidam ti kapu i svaka čast! Stvarno si heroj. Želim ti svu sreću u životu i nadam se da ćeš uspjeti ostvariti sve svoje snove,a tvog "oca" će kazna stići kad-tad,vjeruj u to jer to nije čovjek,stvarno.

14.06.2012.

Divim ti se !

14.06.2012.

Svaka cast,ti si primjer da covjek moze ustati nakon svakog pada.
Samo digni glavu,bori se za to sto zelis,uz tebe sam (: :*

14.06.2012.

Svaka časst..ostalo ,nemam riječi.

15.06.2012.

Svaka cast.....

15.06.2012.

Svaka čast. To sve preživjeti i ostati hrabar i dalje se nastaviti boriti... To ne moze svatko. Bravo. :)

15.06.2012.

Svaka čast. To sve preživjeti i ostati hrabar i dalje se nastaviti boriti... To ne moze svatko. Bravo. :)

15.06.2012.

Draga moja, svaka ti čast. Skidam ti kapu. Iskreno, divim ti se. Sumnjam da bih ja bila u stanju takvo nešto izdržati. Ostala sam bez riječi. Svakako ti želim puno uspjeha u životu.

15.06.2012.

Tekst je sličan jednoj knjizi o seksualnom zlostavljanju koju sam pročitala.Iskreno,čisto sumnjam da ti se ovo desilo.Ali ako je,svaka čast što si izdržala i drži se!!

17.06.2012.

Amazing!!
Svaka čast što si uspijela u tome!Ja da sam na tvome mjestu ja ne bi znala što da učinim...
Ti si moj heroj!! Neka taj gad umre u paklu(sorry znam da ti je otac ali ipak...)!
:) ♥

19.06.2012.

o moj bože. ne znam šta bi napisala... tvoju situaciju sam gledala samo u filmovima. nisam ni pomislila da ima takvih monsturma oko nas. stavrno ti se divim, i svaka ti čast. ja to nebi mogla izdržati. još jednom bravo. :) nadam se da češ uspjet' u životu.. ^^

19.06.2012.

Rasplakala si me....
Svaka ti čast na čvrstom karakteru!
Vjerujem u tebe da ćeš uspjeti, a ja odoh srediti neke stvari, ovo me potaklo. Hvala.

20.06.2012.

Ja ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi,takvi pacenici.
Plakala sam dok sam citala ovo.
Nisam mogla da verujem sta ti se sve izdogadjalo,a nisi ni bila svesna svega toga.
Zelim ti stvarno PUNO PUNO PUNO srece u zivotu,da sto bolje prodjes,jer ti to ZASLUZUJES!
Svaka ti cast,stvarno odusevila si me svojom izdrzljivoscu!
<3 :/

23.06.2012.

Svaka cast! Skidam ti kapu ! Ja da sam na tvom mjestu ne bi mogla to izdrzati! Mozda bi se i pobila sa tatom, posto sam veca od njega, ali u glavnom ne bi dobro izaslo, ali tebi se divim,sve si to iztrpljela i na kraju i ostala zivjeti s covjekom koji je obiljezio tvoje djetinstvo, jos si imala mudrost da to napisesi podjelis sa nama svima. Svaka cast! Divim ti se! :D

12.07.2012.

Ja ti čestitam!Nevjerovatno je to što si toliko hrabra i što si vjerovala u Boga!Skidam kapu.Ti si moj heroj! :)

19.09.2012.

*plačem*
Mislila sam da se rijetki suočavaju s problemima "velikim" kao ja.
Mislila sam da je kriv nos, veliki bokovi i male grudi velik problem. Žao mi je zbog svega što ti se dogodilo i stvarno sumljam da bi ja izdržala kroz isto. Nadam se da ćeš uspijeti u svojem naumu, da ćeš dokazati svijetu da si jaka i hrabra i da će se za tvoju priču čuti i da ćeš postati ljudima inspiracija, baš kao što si postala meni.
Umjesto da nam uzori budu slavne pjevačice, glumci i glumice, trebali bi se ugledati na tebe i tvoju snagu volje.
HVALA!

20.09.2012.

RESPECT!

20.09.2012.

Ovu bi priču trebalo svaki dan objavljivati među pitanjima i to uvijek nakon svakog pitanja tipa: " nemam deččka, zamislite, A imam 12 godina" ili "mama mi ne da da ostanem u gradu do 6 ujutro" -.-""""""""""" pa nek misle te glupačice što je život. to je ono što ja svima pokušavam godinama dokazati. što sve ima među nama, među našim vršnjacima. a svi žmire i prave se blesavi. žive u sapunici, u vrtlogu nekog ultramodernogsupetrturbozanimljivog teen života i čim nešto izađe iz tog američkog nametnutog kalupa, curetke odmah plaču i hoće rezat žile. a još više mrzim one što se jave pa kažu da ne vide smisao života, svaki dan plaču, nesretne su, a bez ikakvog razloga. pa ljudi jel čujete vi sebe? jednostavno živite život i zahvaljujte bogu što vam je normalan, što niste morali proživjeti OVO!!!!! da, to je problem zbog kojeg bi se čovjek razumio da se netko hoće ubit, a ne ona vaša teen sranja. ali, ova je cura nadišla i to, i nije joj ni na pamet palo da se ubije. stvarno svaka čast, skidam kapu, izgledaš stabilno , znam da ćeš se uvijek toga sjećati, ali nastavila si život bez da kukaš i sažalijevaš se do beskraja!!! to ja zovem zrelom osobom, karakterom i osobom od koje će nešto biti jednog dana!!! naklon no poda !!!

18.01.2013.

Svaka ti čast. Godinu dana si starija (bila) od mene i sve to proživjela. Svaka ti čast. Ja ne mogu ni zamisliti što bi bilo da je moj tata takav. Curo, skidam kapu, svaka ti čast, nadam se da ćeš uspjeti uživotu i ne daj se! ♥
RESPECT

30.03.2013.

Tebi stvarno svaka cast... Samo nastavi tako.. Moli se Bogu za napredak i zahvaljuj mu se sto ti je dao snagu da sve to preguras... Bog je svemoguc! Nadam se da ces uspjeti u zivotu i ne daj da te ovo sputava, jer ono sto te ne slomi ucini te jacim, nemoj nikada da zbog toga padnes...
Ako vec necete da prijavite oca, svakako ce on dobiti kaznu,ako ne na ovom onda na onom drugom svjetu, i taj pakao je VJECAN... Daboga gorio u paklu!
Jos jednom, svaka cast, divim ti se :)

30.03.2013.

Svaka ti čast! Trebalo je imati hrabrosti ovo napisati,ovako javno. I ja sam nekada davno imala nekim malih obiteljskih problema,no to je odavno iza mene.
Ja studiram,a preko ljeta radim na američkim kruzerima (Carnival Cuise Lines) putujem svijetom,upoznajem nove kulture i mjesta i radim.
I ne dam nikome da upravlja mojim životm...
...nikome osim mene.
Laura...

30.03.2013.

...i da,nauči se pisati. Ne piše se "Tata me zabilježio..." nego "Tata me obilježio..."
I rečenice se ZAPOČINJU sa VELIKIM početnim slovom!
Laura...
P.S.
A i možda si cijelu ovu priču izmislila,tko bi to znao!

02.04.2013.

lutkabezosjecaja vidis li da je djevojka gore napisala da je istina? I mislim da niko ne bi mogao izmisliti ovako nesto.

05.04.2013.

Mislim da nema ništa gore i jadnije i po meni bolnije od tog kad djevojka biva maltretirana od strane muškarca. To me toliko smeta,sama pomisao da djevojka zadobije ozljede ili da je neki muškarac siluje na fizički,seksualni način me totalno razbjesni. Ne mogu vjerovati koliko muškarac u sebi mora biti nestabilan,jadan , očajan, slabić,kukavica da si nešto takvo dopusti,a kamoli još svoju kćer koja bi mu trebala biti najljepši dar u životu od onog prvog trenutka kad ga uhvati za prst nakon što se rodi. Slama srce sama činjenica da neki muškarci napadaju bespomoćne djevojke ,a kamoli kćerke. Uglavnom svaka ti čast ,Bog je uistinu velik i moćan, znam da ti je dao snage jer sam to niko ne bi preživio !

05.04.2013.

respect !!!! <3<3<3 svaka cast;))

06.04.2013.

ljubim ti stopala,svaka ti cast ti ces biti poput Oprah! XD

06.04.2013.

Skidam kapu, stvarno jer sve vrijeme si to trpila i drzala u sebi..Respect curo.. <33
Malo je takvih kao ti...

07.04.2013.

zapravo,moguce je da si ti ovo izmislala jermi je sve to cuno!
ali ako je istina bravo! ,iako cisto sumnjam! :/

21.08.2013.

svaka ti cast ti i moj uzor samo hrabro zelim ti da uspijes u svemo sto radis da budes najsretnija osoba na planeti do kraja zivota ti si heroj ti si uzor svim zenama koje su prosle kroz zlostavljanje isplakala sam cijelu kantu punu suza i RESPECT <3333333333333333333

21.08.2013.

divim ti se <33

21.08.2013.

RESPECT <3<3<3

21.08.2013.

Divim ti se,išto si prošla takav pakao.
Respect! <3

21.08.2013.

Svaka cast sto si prosla kroz to. <3 Divim ti se.

21.08.2013.

Ne mozes da zamislis koliko ti se divim.
stvarno postujem to sto si napisala,jer sam malo pre bila toliko tuzna zbog neke svadje sa drugaricom,sad shvatam da je to nebtino skroz.
Svaka cast<3

21.08.2013.

Svaka ti cast! Trebalo je to sve prozivit.... Divim ti se <33

21.08.2013.

1. zasto bi netko o ovome lagao? -.-

2. ja sam ovo tek sad proctiala, i stvarno ti se divim sve bi dala da sam tako hrabra!!<3

21.08.2013.

BRAVOOO! svaka ti cast...divim ti se <3<3<3

22.08.2013.

Svaka čast!!!!

22.08.2013.

nisam plakala ne razumijem kako netko moze plakati na vako sto ...iskreno mislim da si glupa .. sto ga nisi prijavila sto si sve trpila ? kako si mogla :O
vjerujem da nisi lagala jer postoje punoooooooo gore stvari od ovoga ...

ja ti se ne divim... imala sam gorih situacija od ovoga samo lijepo si napisala podsjeca me na knjigu *svi me vole samo tata ne * ... iako radnja nije ni nalik ...

23.08.2013.

Plawushica

znači ti podržavaš nasilje nad ženama ?Kad-tad će ti se taj bezobrazluk obit o glavu.
kurvo

24.08.2013.

TooPretty- ne podrzavam al cura je glupa sto je sve to trpila ...

znas li sta znaci kurva ? eh ....

24.08.2013.

plawushica

ma nemaš ti pojma o životu..očito je.
svi tvoji kometari su odraz iskompleksirane i nesigurne osobe.


znam šta je kurva i sigurna sam da nisam pogriješila. ljudima dajem epitete s razlogom.

25.08.2013.

mislim da su mi se desile gore stvari nego ovoj curi ... zato ovo ne shvacam toliko bitnim ...

ma kako god ti kazes .. no znam tko sam i sta sam .. tvoje rijeci me uopce ne diraju :)

25.08.2013.

Svaka cast sto si ovo uspjela pretrpit...Ja sam se rasplakala,i ovo je stvarno svima poruka da ima vazni stvari od grudnjaka i kojekakvi pizdarija...Svaka cast...

25.08.2013.

plawushica


da su ti se dogodile ružne stvari, suosjećala bi s njom i rekla kako ju razumiješ (barem bi tako postupila normalna osoba).
ovako si samo pokazala kakvo si govno od čovjeka. ali to se sve čovjeku vrati.

25.08.2013.

i kakve koristi da joj kazem da je razumijem da joj se divim sto je sve to prosla ... zivot je takav ... trebas se cesto i sam boriti ... nista joj se ne bi desilo da je bila hrabra i suprostavila se nema koristi od boga ( koji ne postoji i koji je samo placebo) tj bog- je nada ... nadat se necemu a nista ne poduzimati je GLUPO :)

to je tvoje misljenje ... ja imam svoje i ne mislim da mi se ovdje ista ima vratiti jer nisam nista lose ni rekla :)

25.08.2013.

zapravo, žao mi te. ne znam kako živiš sama sa sobom.
pozdrav!

25.08.2013.

vidi i meni se dogadjaju ruzne stvari u zivotu,jedan brat je totalni alkos,drugi je jadan neizlecivo bolestan,otac je posao kockar!
E sad ako neko kaze da je bog milosrdan zasto onda ja,mama i bolestan brat bez razloga PREZIVLJAVAMO pakao svaki dan!

25.08.2013.

sigurno bolje nego ti .. pusti druge nek zive kako hoce .. :)

zapitaj se malo o svom zivotu ako ga uopce imas :*

25.08.2013.

plawushica

Znaš onu izreku: "Počisti prvo pred svojim vratima." ?
e pa ja sam davno počistila, jer da nisam, ne bi druge savjetovala. svjesna sam sebe i svih svojih vrlina i mana, što me čini potpunom osobom. Prikazujem se sa svim dobim i lošim u meni i nije me briga šta će netko reći.problemi su tu da nas učine boljim osobama, na kraju krajeva snažnijim, te kako bismo mogli drugima pomoći u nevolji. no neke ljude problemi učine trulim, misle da su jedini paćenici, da su samo oni žrtve. e to je problem. (a to je tvoj slučaj).

26.08.2013.

"Počisti prvo pred svojim vratima." jos ti to malo pocisti :)

ja sam bila zrtva koja se znala nositi s svojim problemima i oni su me ucinili jacom .... kod ove cure je obrnuto ...

NE IZVRCI MI RIJECI !

26.08.2013.

Ti očito nisi pročitala ovu priču do kraja, pa ju smatraš kukavicom. Pročitaj još jednom, možda ti dopre do mozga, odnosno možda ti se uključe moždane vijuge plawushice ;)

Ti si jedino žrtva svoje iskvarene duše.

Nikad nisam voljela imati posla s ovakvim negativnim ljudima, pa ne želim ni sada.
Svakako ti želim da se vratiš na pravi put, onaj put suosjećajnosti i hrabrosti, daj Bože.

N trudi se naprezati mozak smišljanjem novih komentara, jer ih više ne čitam. :)Autorice

26.08.2013.

*Autorice:

http://www.youtube.com/watch?v=-AphKUK8twg


<3 !!

28.08.2013.

plawushice i lutkobezosjecaja sramite se obe sta ste napisle. zasita nije lijepo od vas, ali sta ces, . SRAMITE SE OBE!!!

lutkabezosjecaja, ti si se nasla da je ispravljas u gramatici i pravopisu.kao da je to bitno u cijeloj ovoj prici. seljanko jedna pokopaj se istog trena -.-


plawushicha, nadimak ti itekako pristaje posto si jako glupa. pitas se kako netko moze plakati na ovo? e pa moze draga samo sto si ti jedno bezosjecajno stvorenje pa te ova prica nije nimalo dirnula. drvena marijo -.-


a ti autorice zasita zasluzujes sve pohvale sto si ostala jaka i izdrzala sve to. i zelim ti sve naljepse u zivotu i da nikada vise ne dozivis takvu patnju.30.08.2013.

Vidim da je prosla 1 god od kad je postavljeno pitanje, gde zivite ti i mama sada?

30.08.2013.

Da...Gdje ste? Sta je s onim monstrumom??? Zivi li sa vama?

ne shvatam kako je tvoja majka uopste zivljela s covjekom koji joj je silovao kcer i pocinio incest! Bolje je zivjeti na ulici nego s njim....Ona ga je trebla prijaviti policiji, sigurno bi dobila odstetu s kojom je mogla zapoceti nov zivot

14.10.2013.

KANITA96 POTPISUJEM SVAKU RIJEČ.

AL SVEJEDNO -.- SKIDAM KAPU. TVOJ TATEKICA JE PSIHIČKI BOLESNIK KOJI SILUJE KĆERI I ŽENE FUJ ODVRATNO. JA SAM POVRAĆALA KAD SAM OVO VIDJELA AL STVARNO. SAD SAM SE VRATILA IZ VECEA.25.10.2013.

ne mogu vjerovati kako vas nije sram pisati da ne vjerujete i da nije moguće? Zar nemate pojma u kakvom svijetu živimo? Ne muče sve cure samo sise, dupe, dečki i ostala s*anja.Divim ti se kao malo kome, ja bih pobjegla ili se bacila kroz prozor. RESPECT! Pokušaj zaboraviti te scene i neoštećeno nastaviti kroz život! *O* sretno <3<3<3<3<3 imaš našu podršku i svakako nam se obrati ako zatrebaš nekakav savjet

25.10.2013.

Divim ti se,ovo je sigurno bio najgori perijod u tvom životu.Podnosila s to s vjerom koja je čvrsta i koja ti je dala snage.Iskreno,tvoj otac je najgori otac na svijetu,jer to što ti je činio je grozno,ali nedaj više da ti se upliče ili uništi tvoj život.Samo hrabro i imaj vjere u Boga,jer kad misliš da je situacija bezizlazna,Bog će ti pomoći da nađeš izlaz.

Sretno i nadam se da ćeš postići ono što želiš :)

25.10.2013.

Ako je ovo istina,svaka cast.Curo trebas biti uzor svima nama!!

27.04.2014.

Osoba sa kojom si u braku trebala bi zadovoljiti tvoje potrebe u sex.A bas da se i nađem u situaciji da bas kcer hoce svojom voljom sex vjerovatno bi odgovor bio ne.

17.03.2018.

Gle ovo je stvarno tuzno,al draga moja uzasno si pogrijesila pa zasto nisi u pocetku rekla mami,frendici,policiji.Samo si se mucila.Ja bih na tvom mjestu UBILA GADA tu BUDALU KOJU JOS ZOVES "OCEM".Da tocno ubiti si ga trebala pa da vidi bol koju ti je nanijeo.I trebala si odmah rec policiji...

24.03.2018.

Damn hahah ja bi ga ubio do tad kakav bog haha bog koji dopusta to

15.04.2018.

Svaka čast..dobro si izdržala to sve a i grozno je što si sve trpila.

23.05.2018.

Respekt💪

14.07.2019.

Predajem se!

22.07.2020.

bas me zanima gde je ova devojka sada i st joj se desilo :/

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.457
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!