Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

što je s njim???

7

20:51 02.04.2011.

Prije smo si ja i on bili super. Uvijek bi me pozdravio kad bi prolazio pokraj mene. Tako je sve bilo do nove godine. Onda je počelo to njegovo čudno ponašanje. Ponašao se kao da više nismo frendovi, počeo je da me izbjegava. Mislila sam da je to samo neka prolazna faza ali najveći šok sam doživjela neki dan. Baš kad sam htjela otići na njegov FB profil, nisam imala pristup njegovom profilu. Isprva sam mislila da je deaktiviro FB, ali onda sam otišla na sestrin FB i shvatila da je on mene blokirao. Nije mi jasno zašto je to napravio, ali ja sam totalno pukla. Ponašao se kao da smao frendovi a onda je počeo da me ignorira. Neznam šta da radim, ljutim se na njega, ne želim ga ni vidjeti...
Što mislite, zašto je to napravio?Komentari

02.04.2011.

Mene je moj "najbolji" frend obrisao s fejsa jer mu se, eto, ne sviđa moj dečko. Mislim da bi ti bilo najbolje zaustaviti ga u gradu i izravno pitati, sumnjam da će te ignorirati kao na netu ;)

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.989
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!