Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Škola za modu i dizajn/Matura/Novinarstvo

0

18:17 18.11.2020.

Ovako.Mene zanima u slučaju da se prebacim u školu za modu i dizajn(četverogodišnji smjer) kakve su mi šanse da prođem maturu.Upisala sam opću ali imam traume od fizike i profesora.Želim se prebacit u drugu školu.Hoteljersko-turistička je puna,a dobro mi ide crtanje pa razmišljam o šk. za modu i dizajn.Znam da imam još vremena ali u budućnost želim studirat novinarstvo.Pa u slučaju da se uspijem prebacit,kakve su šanse ?Komentari

ivan995

ivan995

19.11.2020.

S full dobrom riješenom maturom šanse su veće.

jednaosoba5

jednaosoba5

19.11.2020.

Imaš dobre šanse ako se pripremiš. K tome strukovne škole su lakše i imati ćeš i bolji prosjek.
Javi se na vrijeme razredniku, negdje sam čula da je moguće dati zahtjev za promjenom smjera do kraja 1. polugodišta 1. razreda.

Flixy690

Flixy690

19.11.2020.

Ne brini se za maturu, nije nista strasno. Proci mozes bez ikakvog ucenja a ako zelis dobit 4 ili 5 onda uzmes skriptu za maturu i po tome ucis. Vjerujem da ces puno bolje ocjene imat u strukovnoj nego u gimnaziji, pogotovo ako te zanima taj smjer a to ti na dosta fakulteta kasnije zna bit presudno.

30.11.2020.

ja sam upisala hoteljersko-turističku školu i isto tako želim studirati novinarstvo. Moj savjet je da možda pričekaš da se netko iz HTT prebaci negdje pa da ti se otvori mjesto jer je škola stvarno šala (imala sam 71 bod na upisima za HTT). Meni je vrlo jednostavna, a odlično me priprema za maturu.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

33.593
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!