Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Pravi put?

0

10:01 27.02.2021.

Bok svima! rnInače sam 100% sigurna da je moj personality type INFJ i sve što se govori o osobama s takvom osobnosti uglavnom je točno i za mene. Volim ljude i želim im pomagati, mogu reći da ih na neki način razumijem i imam puno empatije. Oduvijek sam mislila da što god bila moja karijera, mora biti nešto veliko i da ima veze s pomaganjem ljudima. rnNo, u zadnje vrijeme sam zavoljela Formulu 1 i počelo me zanimati inženjerstvo i dizajn automobila. Imam ocjene i mogu se potruditi da završim takav faks, kao što je npr FSB.rnNo, ponekad se zateknem kao da je to vrlo sebično od mene što npr. ako bih radila taj posao ne bih mogla pomagati ljudima i imam osjećaj da bih s takvim zanimanjem bila beskorisna. rnŠto vi mislite? Je li to fulana profesija? Ja mislim da je, ali ponekad se osjećam tako sretno u vezi tog inženjerstva i mislim da je to moj pravi put. S druge strane, osjećam se krivom jer ne vidim kako bi to moglo pomoći bilo kome. rnŠto vi mislite?Komentari

UNDERDOGS123

UNDERDOGS123

01.03.2021.

Pa ako to voliš i želiš to, ne trebaju te zanimat druga mišljenja, to je tvoj život, pomagat ljudima možeš uvijek i na razne načine.

Marin336

Marin336

01.03.2021.

Ako npr dizajniraš neki novi model automobila,to će neke ljude učiniti sretnim.Tako da se ne moraš brinuti oko toga,radi ono što te čini sretnom.

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

01.03.2021.

Ne brini. Lepo je što znaš što bi htela, mnoga današnja mladež ni ne zna šta će posle osnovne. Međutim, kao što je Marin rekao, ukoliko dizajniraš nešto kvalitetno, pomoćeš ljudima. A pomoć kao pomoć ljudima ti može biti hobi, odnosno možeš volontirati i tako... Sretno! 😃

LakoKako

LakoKako

01.03.2021.

Ako budeš stalno gledala kako i kad ćeš pomagati i usrećivat ljude oko sebe ko će da tebe urećuje srećo. I ne ne mislim da si sebična jer želiš radit nešto što voliš i u čem uživaš. Ćerce moja gledaj sebe i svoju guzicu danas je luksuz nać nešto u ćem uživaš i imat mogućnost radit to kao posao. Uživaj u tom luksuzu!!

MandaFlasarka

MandaFlasarka

01.03.2021.

Ne moraš imati posao kojim ćeš direktno pomagati ljudima. Ljudima možeš pomagati u svakodnevici i 'malim' stvarima.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!