Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Otac me verbalno zlostavlja već duže vrijeme

0

11:26 28.07.2021.

Dobar dan svima, ovo će biti malo poduže, ali volio bih ukoliko ima netko da zna malo bolje pravo ili ako je imao slične situacije u životu da mi pomogne što bih trebao učiniti.

Uglavnom, I prije nego su se moji rastali moj stari je znao tu I tamo zlostavljati moju mamu ali to je bilo tipa mozda 2 3 puta u 10 godina, ali otkad se rodio moj brat (7 godina unazad) on je počeo piti nenormalno, svaki dan razbijao, prijetio da će nas pobiti, tukao moju mamu, mene I slično. Sad kako su se rastali već duži niz godina on ne pije toliko, živi sa kurvom s kojom je prevario moju mamu I ja nažalost sa njima (zadnja godina hvala Bogu, na jesen se selim) I stvar je da mene zanima kolike su šanse da on dobije zabranu pristupa meni, bratu I mojoj familiji sveukupno (imam jako puno snimaka I fotografija I audio snimaka njega kad je razbijao, kad je vrijeđao mene I moju familiju, kad je prijetio da će nas sve pobiti I slično, a usput imam I kao "dnevnik" gdje sam pisao sva sranja koja bih doživio od njega taj dan. Je li moguće ovo što tražim?Komentari

Ing_rid

Ing_rid

28.07.2021.

Ma moguc je kurac u ovoj nakaradnoj drzavi

leo213

leo213

28.07.2021.

mozete ici na sud,odvjetniku pokazes sve te slike itd,kazete sta je to radio sve,nadete svijedoke koji mogu svijedocit za to ako ih je bilo

Autor

Autor pitanja

28.07.2021.

Sta se tiče odvjetnika to je najmanji problem (I financijski a I samim time što imam 2 odvjetnka u familiji hahah s mamine strane), za svjedoke isto nije problem jer doslovno SVI od moje obitelji do susjeda I prijatelja znaju kakav je I vidjeli su šta je sve radio. A to da ga netko prebije mi nije problem samo što to neće pomoći (nije on baš osoba koju možeš zastrašiti tako, njega je više frka policije). Hvala vam na komentarima.

28.07.2021.

Zlostavljaj i ti njega!

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.878
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!