Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Obrana zavrsnog

0

23:29 24.05.2020.

Zanima me kako izgleda obrana zavrsnog i hocu li smjet imati papire pred sobom da mogu pogledat u njih ako negdje zapnem?Komentari

Mitzi

Mitzi

25.05.2020.

Ako pitas za srednju, kod mene smo dosli na obranu i svatko je sam ulazio jel. Pred tobom sjede 3 profesora i svaki ima tvoj rad, ti sjednes ispred njih sa svojim primjerkom. Ja sam listala svoj cisto da znam kojim redom sta trebam pricati (zato ga i smijes imati), ali sad bas da citas sta si napisala mislim da nebi tolerirali. Mentor te moze pitati neka pitanja u vezi tvog rada ili opcenito u vezi tog predmeta koji on predaje pa et, pazi da ponovis malo i to. Mozda da pitas nekog od starijih generacija kako je to kod vas?

25.05.2020.

Prvi komentar-i kod mene je bilo tako

29.05.2020.

Za faks ne znam, ali ovako je meni bilo u srednjoj.... Na stranici škole će vam pisati koji razred ide od kada. Redoslijed ulaska nije bitan. Prije ulaska smo svi bili nervozni, ali u stvari nije toliki bauk. 4 osobe su nam bile u komisiji: razrednik, profesorica iz obiteljski posao (predavala nam je i poslovne komunikacije te bankarstvo), profesorica sa vježbeničke tvrtke (predavala nam je i društveno poslovanje) i profesor sa poslovnih komunikacija (predavao nam je i poduzetništo te pravo). Moj završni rad je bio iz društveno - odgovornog poslovanja. Možeš imati papir, ali moraš isprezentirati bez papira (tu informaciju nisam znala kad sam trebala obranit završni rad, ali srećom sama sam se mučila pisati ga i ponavljala sam ga puno puta). Papir možeš koristiti samo kao podsjetnik. Kasnije te mentor pita nekoliko pitanja o tvom radu, ali ne o predmetu kao što Mitzi kaže.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.871
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!