Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Moj otac me zabrinjava

0

18:48 09.04.2021.

Molim Teen da objavi.

Pozdrav svima, kao što kaže naslov, zabrinjava me ponašanje mog starog. Zadnja skoro dva mjeseca se ponaša stvarno neobjašnjivo čudno.

Krenut ću sa svojim odnosima s njim koji su hladni već više od mjesec dana. Razlog su moje ocjene koje realno nisu baš dobre, zbog čega bi me on često znao doslovno popljucat čak i kada bi se stvarno potrudio da ispravim loše ocjene. Nije mi to bilo lako slušati od vlastitog oca, čovjeka od kojeg očekujem najveću podršku i onda kad mi ne ide. Tada prije cca mjesec dana sam ispravio jednu lošu ocjenu iz matematike, ali na 2 što je svakako bilo razočaravajuće s obzirom koliko sam vježbao za to. Kad sam mu to priopčio, krenuo mi je opet, po tko zna koji put pizdit o mojim ocjenama i kako su one loše, nikakve itd. jer ipak on ide u školu u moje ime pa samim time ja ne mogu znat kakve su mi ocjene... Tad mi je stvarno prekipjelo i jasno sam mu rekao kako je to njegovo nabrajanje i pljuvanje stvarno beskorisno i da mi ubija samopouzdanje, što je njega jako razljutilo te je krenuo još više pljuvat po meni. Ja sam nakon toga otišao bijesan u svoju sobu. Poslije je on došao gore kao da smiri stvari no ja sam još bio stvarno bijesan i rekao sam mu da me stvarno živcira njegova neprestana negativa i pljuvanje po meni, na što mi je on odgovorio da nisam baš pametan te je otišao. Od tada praktički skoro i ne razgovaramo. Da mi džeparac kad trebam, pokupi me kad treba, ali tu staje sve. Razgovori nam se svode na to što je bilo za ručak i gdje može naći stream za utakmicu. Prije smo znali imati i veće sukobe pa bi me nakon njih opet zvao da razgovaramo i nekako bi se problem riješio. Ovaj put toga nije bilo.

No ja nisam jedini koji s njim ima problema trenutno. Stara mu zamjera što je sada kad smo bili kod njene familije uglavnom šutio svaki pu kada bi se okupili, čak i za moj rođendan. Svi su se pitali što mu je i jesu li ga kako naljutili pa je takav. Dok smo bili tamo često je znao otići kako bi se našao sa svojim starim prijateljima.

Često je mrzovoljan, dobre je volje jedino kad priča s bratom ili kolegama s posla.

Jako sam zabrinut za njega. Fali mi moj stari s kojim sam mogao razgovarati bilo kad i o bilo čemu, bilo to o nogometu, curama ili nečem skroz drugom što bi me mučilo.

Ne znam što bi ja sa svoje strane mogao učiniti. Ne znam kako bih razgovarao s njim jer trenutno jedva odgovara ili izbjegava odgovor kad ga pitam nešto.

Molim vas da odgovorite, svaki pametan savjet je dobrodošao!Komentari

Ing_rid

Ing_rid

12.04.2021.

Pa zasto ne kazes sve njemu sto si tu napisao?

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

12.04.2021.

Reci mu sve što si rekao i nama. Svaki osećaj, svaku misao, svaku rečenicu, pokušaj to rešiti razgovorom. Ili, odredi jedan dan nasamo s njim, izađite u grad, radite ono što ste i pre. Ponesite poneki sendvič, pivo. Srećno!

FieldsOfGold_

FieldsOfGold_

12.04.2021.

Možda mu se dogodilo nešto što ga muči i što skriva od vas. Ako ti ne možeš, reci mami da pokuša razgovarati s njim. Mislim da je jako važno da saznate što je posrijedi da mu se može pomoći kako da to riješi jer nije moguće imati zdravu obitelj uz takvo dugoročno ponašanje. To i njemu recite, da je važno da kaže što mu je.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.620
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!