Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Jedan dečko... <3

0

16:53 12.01.2022.

Zdravoo!

U 9. sam mjecesu krenula u srednju školu gdje sam upoznala nove prijatelje, no sa mnom u razred ide jedna osoba koju znam od male škole (išle smo u različite razrede). Nikada nismo bile bliske. Tek bi se pozdravile i to je to. Ona se nakon dugo vremena prvi put zaljubila u jednog dečka koji ide u istu školu, no on je treći razred. Rekla sam joj da ću pokušati pronaći način kako da saznam njegovo ime, instagram i kako to sve ide. Ne znam kako, ali u tom cijelom "istraživanju" sam se zaljubila. Znam da nismo bliske, no to je užasno da se zaljubim u istu osobu kao i ona, stoga ništa nisam govorila. Vrlo brzo ona je prešla preko njega i pronašla nekog drugog. Ja sam se sve više zaljubljivala, no i dalje ništa nisam govorila jer su svi naši prijatelji znali da joj se on sviđao.

Nakon otprilike mjesec dana, poslala sam mu poruku. Par tjedana smo se dopisivali i stalno me gledao kada bi se vidjeli na odmoru u školi, ali mi je to sve novo i uvijek postanem nervozna tako da ga nikad ne gledam dok on mene gleda jer imam osjećaj kao da će mi srce iskočiti. Nakon nekog vremena,petpostavljam zbog toga što ga ne gledam (možda mu je k ta prijateljica nešto rekla), pomislio je da mi se on ne sviđa i prestao mi je odgovarati na poruke. To se sve događalo u 9-10 mjesecu, ali on mi se još uvijek jako sviđa. Na odmoru ima svoje mjesto gdje uvijek sjedi, no kada me nije bilo duže vrijeme u školi, prijateljica mi ke rekla kako nije bio tamo. Prvi dan kada sam se vratila u školu on je opet sjeo na to mjesto i gledao me cijelo vrijeme, ali ja sam se opet unervozila i otišla vani. Sutradan me nije htio ni pogledati i u potpunosti ga razumijem, no ne znam što napraviti.

Jako sam se zaljubila, pa sam mu poslala zahtjev na instagramu i prva sam mu se javila. On me dodao na close friends još prije par mjeseci.

Što bih trebala napraviti?

Hvala unaprijed na odgovoru! <3Komentari

IcePrincess

IcePrincess

prije 5 dana

Imaš sreće.Mnogi ljudi život provedu u samoći,samo nemoj protraćiti tu šansu.Priđi mu prva,jer ako ti ne prilazi ne znači da mu se ne sviđaš već da te smatra vrednijom od sebe.Srce će ti i kada budete u vezi kucati jako,jer to se zove ljubav.Meni i nakon 3 godine veze decko kada priđe,srca lupa kao da će iskočiti.

BOY75

BOY75

prije 5 dana

Nećeš izgubiti ništa ako ne probaš, nastavite gdje ste stali.

EnesS

EnesS

prije 5 dana

Možda želi da popriča sa tobom, a pobjegneš. Slobodno razgovaraj s njim. Biće lakše tebi I njemu, onda zna te na čemu ste.

Kenjator

Kenjator

prije 4 dana

Prema onome što si napisala vidi se da si zaljubljena, te da je i on možda zainteresiran za tebe. Preporučam ti da probaš stupiti s njim u kontakt uživo jer ćeš tada ostaviti bolji prvi dojam nego preko društvenih mreža. Napravi ono što misliš da je najbolje i nemoj se bojati da nećete uspjeti. Čak i ako ne uspijete, znaj da te čeka još mnogo drugih. Sretno.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.458
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!