Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Izgubila sam povjerenje u njega

0

23:05 01.11.2021.

S dečkom sam više od 3 mjeseca i već toliko vremena slušam o društvu kako ga ismijava i ruga Rekla sam mu dosta puta da ih otkači i nije to uradio Nakon jedno incidenta od prije par dana što se s njima dogodio obećao mi je ostavit se njih ali međutim opet je rekao da je s njima i da ga iskorištavaju zbog novca I gdje sam saznala da me laže da bi se vidio i družio s njim Obrazložila sam mu sve u vezi toga gdje je obećao da će ih napustit Tražila sam ga da im pošalje poruku pred menom da se više ne želi s njima družiti no odbio je On se boji samoće pa je zato s takvim društvom Ali mene boli to kad slušam kako se žali Izgubila sam u njega povjerenje Šta da radim i kako mu pomoćiKomentari

ABBA

ABBA

02.11.2021.

Makni se od tih ljudi...Prekini sa tim dečkom..I.Nestani.

brook123

brook123

02.11.2021.

Slazem se s prethodnim komentarom

Enna108

Enna108

03.11.2021.

ABBA dajes najbolje savjet svgm

Mmmm1

Mmmm1

05.11.2021.

Prvo, to je njegovo društvo, ako njemu odgovara tebi ne treba da smeta to što se on druži sa njima. Drugo, trebala si mu lepo reći da ne treba da se druži sa osobama koje ga ismevaju, da to nije prijateljstvo.
Treće, nije lepo što te laže i što to radi tebi iza leđa, verovatno to radi zato što se boji tvoje reakcije.
Da li si pokušala sa njim da razgovaraš u vezi tog laganja? Ako i dalje nastavi da te laže, raskini jer će to sutra prerasti u nešto veće.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.487
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!