Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Ginekološki pregled

0

14:45 20.06.2021.

Pozdrav, imam nekoliko pitanja u vezi prvog ginekološkog pregleda.

Imam 20 godina i htjela bih posjetiti ginekologa čisto da vidim jel sve u redu. Nisam nevina i upravo zbog toga moja mama zahtjeva ići sa mnom prvi puta kod ginekologa.Ne želim joj reći da nisam nevina nego samo da želim otvoriti karton kod ginekologa s njom, a ostale posjete ću ići sama. Kako izgleda to otvaranje kartona i mora li obavezno ići pregled u tom posjetu? Jasno mi je da ako kažem da nisam nevina da će sve ići ultrazvukom, u suprotnom ako nisam nevina da ide normalni pregled.hvala na odgovoru :)

Komentari

roza55

roza55

21.06.2021.

Isuse daj me nemoj zezat da imas 20 god i moras ic s mamom kod ginekologa se upisat. Jesus kak si nesposobna... Kad si pocela s odnosima si vec trebala posjetiti ginekologa, no dobro... samo cim prije odi, po mogućnosti sama jer ono cudno je da odrasla osoba i dalje ide negdje sa mamom kod doktora itd. Ugl nemas se cega bojati i reci joj da ti to mozes i sama obaviti

21.06.2021.

Cura nije nesposobna nego mater uporno zahtijeva da ide s njom, reci joj da si dovoljno odrasla i da ona ne treba ići, a i sramota reć roditeljima danas s 20 godina da si spolno aktivna? To je svakako tvoja stvar.

21.06.2021.

Odnosno mami*

21.06.2021.

Mislim to je svakako tvoja stvar, ako bi se usprotivila to da si spolno aktivna.

Autor

Autor pitanja

21.06.2021.

@roza55 bolje odgovori ako znas na postavljeno pitanje kako izgleda otvaranje kartona i mora li tada ici pregled, nego sto govoris da sam nesposobna, od toga nema nista. Moja je stvar hocu li ici s mamom ili ne

Nisamrealna

Nisamrealna

21.06.2021.

Ne moraš ic odmah na pregled kad otvaraš karton. Ja sam ga otvorila dosta prije prvog pregleda. Nađeš ginekologa kod kojeg želiš karton, dođeš tam i kažeš da bi se upisala, ili nazoveš ordinaciju i kažeš sestri da se se želiš upisat i pitaš sta sve moraš. Msm da dobiješ i neki formular za popunit ili tak nes.
Osim toga kad već ides s mamom zašto te ona nebi upisala kod svog ginekologa a i tvoja mama već sigurno zna proceduru.

ledena_carapa

ledena_carapa

22.06.2021.

Ne kuzim, kazes da zahtjeva ici s tobom jer nisi nevina, a onda da joj ne zelis reci da nisi nevina? Za objasnjenje o proceduri nazovi ordinaciju i sve ce ti objasniti.

LadyLaura

LadyLaura

22.06.2021.

Tvoja mama ne mora biti prisutna pregledu, može te pričekati u čekaonici. A doktor mora čuvati tvoju tajnu.
Još je jednostavnije da joj priznaš da si već imala seks. S 20 godina to nije ništa što bi ju trebalo šokirati, nemaš 14.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.515
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!