Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Dečko - njegovi prijatelji, ja, viđanja

0

14:12 22.02.2021.

Dečko i ja smo već neko vrijeme zajedno. Točnije, već se to razvilo u ozbiljniji odnos - pričamo često o budućnosti, zajedničkom suživotu i slično (oboje smo u dvadesetima). rnrnOn je jako društvena osoba i ima puno prijatelja, odnosno različitih ekipi te si sa svima želi biti dobar. Normalno mi je da, uz mene, ima svoj prostor i da ne visimo non stop skupa. Međutim, u zadnje vrijeme sve više imam osjećaj da su mu prijatelji bitniji od mene i da bi (GOTOVO UVIJEK) radije išao s njima nego sa mnom. Konkretno, 3 je vikenda za redom bio s društvom na feštama. Mene niti jednom nije pozvao da idem s njim jer je isključivo muška ekipa pa bi bilo glupo. Mi se u prosjeku viđamo 3 puta tjedno po 4 sata. To mi je, da se razumijemo, dovoljno, ali stvar je u tome da uvijek on bira dan kada ćemo se vidjeti, a to su jako rijetko vikendi kada bih JA voljela biti s dečkom. Otvoreno smo pričali o tome kako se ja na neki način osjećam zapostavljeno, no on je na to rekao da mene voli najviše na svijetu i da voli biti sa mnom, ali da jednostavno ne može bez tih druženja, da mu to puno znači i da bi u suprotnome bio nesretan. Rekao je i da sam mu ja na prvom mjestu. Ipak, ja to ne vidim. Znam, također, da bi, kada bih znao da sam zbog toga tužna čak toliko da razmišljam o prekidu, smanjio ta druženja, ali ne želim da bude nesretan i da me krivi za razdvajanje od prijatelja (što znam da bi činio). Želim da mu bude NORMALNO više vremena (ne cijelo vrijeme) provoditi sa mnom. Zasad je obrnuto i više vremena provodi s frendovima. Razumijem i da mu je teško uskladiti sve obaveze (puno radi) i njegovati kvalitetno sve odnose, ali jebiga. Osjećam se tako kako se osjećam.rnPretjerujem li ja ili on? Ili smo jednostavno različiti? Je li normalno da netko toliko preferira društvo? rn rnKomentari

LizzyLove

LizzyLove

22.02.2021.

Normalno je da ga druženje s ekipom ispunjava, no ako već pričate o toj nekoj budućnosti zapitaj se na temelju ovoga, kakva bi ta budućnost mogla biti. Stavi se u situaciju da živite zajedno, on radi, ti radiš. Ako on većinu svog slobodnog vremena provodi s prijateljima samo zato što s tobom može biti kad god on to želi (kako si navela u pitanju, on odlučuje kad se vidite) tu nešto ne štima. Što bi bilo da se ti preko tjedna ne možeš vidjeti s njim iz nekog razloga i možeš samo vikendima - koje on uvijek provodi s prijateljima? Vjerujem da shvaćaš i sama da tako baš ne funkcionira čitava situacija. Počni ti malo odlučivati kad ćete se viđati, neće bit kraj svijeta ako jedan vikend provede s tobom, a ne s prijateljima. A ako napravi dramu oko toga jer se uvijek možete vidjeti radnim danima - reci da ne možete. Glupo zvuči, ali postani "zauzeta" radnim danima i reci da se možete vidjeti samo vikendom. Ako si mu već ti prioritet i na prvom mjestu i ako imate te neke planove za zajedničku budućnost, ne bi mu trebao biti problem provesti taj neki vikend s tobom umjesto s prijateljima. Potrebna vam je neka usklađenost oko toga, a ne da konstantno jedna osoba odlučuje o tome.

Tina

Tina

22.02.2021.

U redu je da se trenutno druži , ali s obzirom da planirate zajedničku budućnost bilo bi dobro razgovarati s njim u vezi toga. Ako planira imati s tobom obitelj , živjeti jednog dana s tobom takva i sl. druženja će se morati reducirati. Predloži mu da jedan vikend provede s tobom , a drugi sa ekipom ...

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

☜☆☞Devil_ girl☜☆☞

22.02.2021.

Gornji komentari objasnili. Ukratko, sedite i razgovarajte o svemu, o vašim osećajima, stavovima - zašto je to tako, a zašto nije ovako, kako se zapravo vidite u budućnosti....

Aham

Aham

22.02.2021.

A gle nisu svi isti i nemaju svi iste potrebe, a ni vremena. Po meni, imam dojam da vi vezu općenito doživljavate na različit način.
Niste na istim valnim duljinama i nemate iste prioritete.
On je postavio vezu na niski intenzitet jer mu to tako odgovara, a ti si na neki način samo pristala na to i ostala pasivna.
Ja ga razumijem jer sam i sama takva, mogla bih se spontano nalaziti sa
partnerom svaki dan samo kada ne bih imala nikog u životu osim njega i nikakvih obaveza. Jednostavno sam trenutno u razdoblju di neke stvari stavljam debelo ispred veze. Ali mom dečku to ne smeta i tako funkcioniramo od početka naše veze, na obostrano zadovoljstvo. Tebi treba netko tko ima isti pogled na to kao ti.

Imaginary

Imaginary

22.02.2021.

Mislim da bi prvo trebala biti sretna što možeš otvoreno razgovarati sa dečkom i što razumije šta ti želiš reći i prihvaća tvoj stav o tome i još uz to ti kaže da te voli najviše i tako.To je lijepo iz razloga što i te neke stvari pokazuju da mu je ipak stalo do tebe.Da te skroz zanemaruje i da uopće ne provodi vrijeme sa tobom to bi bilo već razlog za brigu aliovako kad se ipak vidite i izlazite mislim da te ne zanemaruje.Samo nekad očito mora biti sa društvom i to je okej.Sve dok te ne zanemaruje potpuno nemaš razloga za brigu:)

22.02.2021.

bros before hoes

Ivicaimarica

Ivicaimarica

23.02.2021.

Meni pretjerujes. Kad uselite skupa bit cete skoro stalno zajedno.

anonimus99

anonimus99

23.02.2021.

normalno je, ali ako bas zelis jedan vikend provest s njim, reci mu to, trebo bi moci odvojit barem jedan vikend bez ekipe samo za tebe

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.444
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!