Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Dali da mu se javim

0

09:15 22.10.2021.

Radi se o mom nekoć najboljem prijatelju. U 1. razredu srednje smo on i ja imali svoja društva i nismo se još družili. Situacija se promijenila u 2. razredu kada su i mene i njega odbacili i u tom trenutku smo se sve više krenuli družiti skupa. Zatim je došla vražja online nastava, ali u 3. razredu smo bili baš dobri. Zatim su krenuli problemi. Umrle su mu dvije bliske osobe u kratkom vremenu, što ga je potreslo i dobio je opomenu u školi jer ga je profesor uhvatio kako vara na testu. U 2.polugdištu je unatoč puno rada (između ostalog sam mu i ja pomagao) jako popustio u školi. Čini mi se da je bio malo ljubomoran na mene jer sam uz manje rada dobivao bolje ili jednake ocjene, no razmuio sam to i nisam mu to zamjerio (Na kraju ja prošao sa 4,8 on sa 4,5) No, tijekom svih tih problema sam ga podržavao i na kraju 3. razreda me pozvao na rođendan. Zatim se preko ljeta nismo vidjeli jer je bio na moru cijelo ljeto. Na početku 4. razreda je očigledno bio jako loše i potpuno se povukao u sebe, gotovo da više ni sa mnom nije razogovarao. Kada sam ga pitao što ga muči rekao je samo puno toga. Zatim se nakon 2 tjedna prebacio u drugu školu. Do zadnjeg dana smo bili dobri koliko smo mogli biti zbog njegovog stanja. Pitao sam ga preko poruka kako mu je u novoj školi, no i dalje nije dobro i nije htio dalje razgovarati sa mnom. Dali da mu se i dalje javljam ili da zaboravim na njega?Komentari

iamtheo

iamtheo

22.10.2021.

Nemoj ga zaboraviti i ne odustaj ako ti je stalo do njega.Reci mu da mu zelis pomoci i da je sve lakse u dvoje,jel kad jedan padne tu je drugi da ga podigne i pomogne.

Ing_rid

Ing_rid

22.10.2021.

Nemoj ga zaboravit

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!