Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

Da li prici decku

0

01:05 25.09.2021.

Preselila se u drugi grad a idem u srednju i sve mi je bilo ono full novo ispočetka, ali već sam se dobro snašla i uklopila. Upoznala sam cijeli razred i ima jedan veoma simpatičan decko no medjutim sam saznala da je on možda u vezi sa ovom jednom iz razreda ali kao okej i onako sam tek sve upoznala. Ali inace sta mislite o tome je li ok da cura pridje decku koji joj se dopada, i da ga pita za Instagram ili tako nešto? Mislim da zato treba puno samopouzdanja kojeg ja nemam jer sam uvijek bila nezadovoljna izgledom jer sam veoma niska i mrsava. Sta mislite pisiteKomentari

Bezzimena

Bezzimena

27.09.2021.

Prvo budi sigurna da nije u vezi, jer nikako ne bi bilo u redu da želiš dečka koji je u vezi. A zatim preuzmi stvar u svoje ruke. Nije sramota da ženska prva priđe, nego naprotiv dečkima je to privlačno, to im pokazuje da cura ima samopouzdanje i hrabrost napraviti prvi korak koji ni njima samima nije ponekad lak, ne znam zašto je bitno da dečko bude prvi, ne bi li se za ljubav trebale obje strane jednako boriti i pokazivati svoje osjećaje? Pogotovo još ako je dečko sramežljiv. Samo prati njegovo ponašanje, ako ga uhvatiš da te gleda il ako se ponaša "uznemirenije" pred tbom baci se na posao, pitaj ga nešto il mu pohvali izgled. Vjeruj mi na to svi padnu... jednom se živi, i ako mu se ne svidiš, barem znaš da si uspjela napraviti nešto mnoge cure ne mogu napraviti, ja sam se nekad davno javljla dečku koji mi se sviđao i bila i odbijena, sve dok nisam pronašla svoju ljubav koju ne dam nikome i samo budi uporna, bez čvrste volje i želje nema budućnosti, zašto bi čekala da ti se javi il napravi korak neki random dečko koji ti se ne sviđa i da budeš s takvim,ako imaš priliku sama napraviti prvi korak i znati na čemu si. Sretno dušo :)

FieldsOfGold_

FieldsOfGold_

27.09.2021.

Oko izgleda se ne sekiraj, ako je normalan, nece mu bit bitan. Uostalom, mislim da vecina decki vise voli niske cure. I da, okej je prva prici. Pa mislim ono, ako zelis nesto, treba se za to izboriti, nece ti pasti s neba niti ce bez ikakvih znakova shvatiti. I da, prvo se uvjeri je li u vezi ili ne. Ako je, ne diraj ga.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.006
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!