Imaš problema u školi, kod kuće, s frendovima, u ljubavi ili te brine nešto sasvim drugo? Postavi pitanje anonimno i ekipa na portalu će ti pokušati pomoći!

CT-a pregled glave

0

09:26 01.12.2021.

Uglavnom da skratim ja sam ona sta sam glumila da me boli glava, moram ic na CT glave, mene zanima jel oni tamo mogu skuzit da cijelo vrijeme glumim i ako da jel mogu nekako izvest da i tamo uspijem izglumit, sutra i prekosutra su mi najtezi testovi.Komentari

Dadamen

Dadamen

01.12.2021.

Možeš nastavit glumit jer može biti da je ct uredan, a svejedno te boli glava. CT rade samo da se uvjere da nije nešto ozbiljno, npr. tumor, oštećenje mozga, krvarenje u mozgu... Dok kod npr migrene se ništa ne vidi a svejedno može jako boljeti glava tako da i dalje možeš glumiti da boli da ti doktori povjeruju. Moguće je da će te u slučaju da duže glumiš, a oni ne mogu pronaći uzrok glavobolje poslati kod psihologa (što bi ti možda i dobro došlo).

Inače koji su ti predmeti u školi najveći problem? Ako su to prirodni (matematika, fizika, kemija...) onda ti to netko treba objasniti. Možeš se i meni javiti u chat ako želiš da ti probam objasniti. Ako su problem društveni predmeti (npr. povijest) onda to možeš sama samo se trebaš nekako skoncentrirati nekoliko sati da naučiš.

roza55

roza55

01.12.2021.

U lazi su kratke noge. Karma ce te sustici, ne brini.

EnesS

EnesS

01.12.2021.

Otići ćeš na CT-a i biti će sve uredu i onda će ti biti još gore kada vide tvoji roditelji. Taj CT je vjerovatno što previše glumiš da te boli glava, roditelji se uplašili da nije nešto ozbiljno.

Tina

Tina

02.12.2021.

Mislim da se ne može vidjeti.

Tina

Tina

02.12.2021.

Skuziti* osim ako nisu neke ozljede itd

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.487
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!