6

Dolazi nam zima, hladnije vrijeme, snijeg i kiša i vjetar, rukavice, kape i šalovi do koljena… Ako već i pri pomisli na ovakve vremenske nepogodne ne želiš izaći iz kuće, pa čak ni na 'dejt', možda se zbog ovih nekoliko ideja predomisliš.

I zima može biti zabavna, a ima li što romantičnije od poljupca među pahuljama lepršavog snijega?

Klizanje!

Znaš li klizati? Čak i ako ne znaš – naučit ćeš! Bez obzira igra li ti dečko hokej, izvodi vratolomije na ledu ili je početnik kao ti, ove zime svakako otiđite na klizanje. Ako si ti ekspertica koja će zadiviti sve na klizalištu, a on početnik – pomozi mu prebroditi tremu. Klizanje je super ideja za izlazak jer je zabavno, možete uživati u vrućem čaju ili nekoj slastici, a smijeh i zabava su zagarantirani!Prošetajte gradom, brojite lampice i ukrase, pojedite palačinku ili fritulu na štandu

Božićno vrijeme i period blagdana super su prilika za šetnju gradom koji je okićen i prepun štandova s kojih vas mame kobase, kandirane jabuke, lizalice, fritule, palačinke…Ima li bolje stvari od vrućih fritula nakon šetnje po hladno, svježem, zimskom zraku? Još ako ga nagovoriš da ti ugrije ruke i poljubi te u nos – tko može poželjeti više od toga?


foto: Twitter@london24

Paintball


Vjeruješ li svome dečku? Zamisli da se borite protiv suparničkog tima, u šumi ste ili na poligonu i čuvate jedno drugome leđa. Hoćeš li pobrati kuglicu boje zbog njega? Paintball je adrenalinska igra koja će vam pokazati kako funkcionirate pod stresom, a ako se okušate u ovoj pucačini, svakako ćete imati o čemu pričati prijateljima. Bit će to spoj za pamćenje!


foto: Twitter@gotchazacatecas

Igre u snijegu

Snijeg je zabavan i romantičan! Ako se usrećimo ove godine i nešto snijega napada i kod nas, zašto ne biste napravili snjegovića, anđele u snijegu ili se sanjkali? Bez grubog grudanja i šopanja, a zapamti da niti guranje snijega u kapuljaču i hlače nije najzabavnija ideja! Hvatanje pahuljica jezikom s druge strane, uvijek je dobra ideja!


foto: Twitter@liveatemerge

Maraton božićnih filmova

Ako ti smrzavanje nije privlačno, zašto se ne biste ušuškali i uz vruću čokoladu ili kokice pogledali nekoliko božićnih filmova. Nakon njih sigurno ćete poželjeti izaći iz kuće i uživati u posebnom ozračju koje nam dođe svake zime.


foto: Twitter@deadlegacy1

L.B./foto: Shutterstock, Twitter

Božićblagdanizimasnijegdejtanjeideje za dobar dejtkamo na spoj

Komentari

01.12.2014.

Klizanje?Pa da se još osramotim,to hoćete? :D

01.12.2014.

E stvarno mi se više bljuje od ljubavi i od tog šugavog Božića. -.-'''

01.12.2014.

Sve je dobro sem 3 :) Paintball? A stvarnoo? Hvhjdzgjk

02.12.2014.

Paintball!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02.12.2014.

Brojite lampice i ukrase :O al zar stvarnoooo

03.12.2014.

swagie99 nemoj tako Božić je stvarno nešto veliko i neki od nas stvarno volimo Božić i ako možeš suzdrži se komentara da je Božić kako si ti rekla šugav ..... I realno u zadnje vrijeme čitam komentare pa ljudi nemojte citati clanke ili citajte al nemojte u komentarima hejtat :D
Inace sve je OK u clanku sem onog djela da bi trebali brojat lampice i ukrase hahahahhahahaha to je smjesno hahahah

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.866
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!